RTX 3060 sistem alınır mı?

Anakart takviyesi şartıyla birkaç sistem bırakabilirim.

DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR 22k bu

r5 5500 darboğaz yapmıyorsa 3060ti ile daha mantıklı bir seçim bence
Bu kadar kazık yedirtmeye çalışmayın bence. Fiyatına göre çöp sistemlerin hepsi.

Anakart takviyesi şartıyla birkaç sistem bırakabilirim.

DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR 22K bu.

R5 5500 darboğaz yapmıyorsa 3060 Ti ile daha mantıklı bir seçim bence.

%6 darboğaz yiyor ekran kartı %5 üstü kötü diyorlardı.

%6 darboğaz yiyor ekran kartı %5 üstü kötü diyorlardı.
5600x e yükseltilebilir. Tavsiyem pchocası, donanımarşivi, vok gibi kanalların sponsor olup çıkardığı sistemleri takip etmeniz. Ekstra kendiniz birşey seçince fiyat avantajı kayboluyor (tek anakart takviyesi vs. hariç). Lütfen bu fiyata amd ekran kartı almayın!

5600X e yükseltilebilir. Tavsiyem pchocası, Donanım Arşivi, vok gibi kanalların sponsor olup çıkardığı sistemleri takip etmeniz. Ekstra kendiniz bir şey seçince fiyat avantajı kayboluyor (tek anakart takviyesi vs. hariç). Lütfen bu fiyata AMD ekran kartı almayın!

Takip ediyorum zaten ama almak bayağı zor saniyesinde bitiyor bu yüzden hazır sistemlere bakıyorum.

@Nord1k böyle fanboylara güvenme, eğer bu kadar kişi amd 6000 serisinden sıkıntı çıkmayacağını söyleyip bir tek bu arkadaş tersini savunuyorsa bence bu işte bir iş var . Yanlışını bile kabul edemeyecek kadar egoist sanırım. Böyle düşük bütçeli sistemlerde amd ekran kartlı bir sistem satın alıp oyunlardan alabileceğin maksimum çıplak fps'i yükseltmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum . DDR5 sistemlerde ben de rtx 4000 tavsiye ediyorum ama 20k bütçede 6750 xt , 6800 gibi kartlar varken 3060 ti alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı