RTX 3060 sistem alınır mı?

Bu sistemde alınmaz. Aynı paraya daha güçlü yeni nesil ve 12 GB VRAM'li kart var. Güncellemelerle 4060 Ti seviyesine gelecektir. 8 GB VRAM'li kart günümüzde alınmaz. Az önce ındıana Jones'ın yeni oyununu oynadım. Ayarları yüksek yapınca VRAM'den ötürü sıkıntı çekiyorsun.

Aynı sistemi ben 14 - 15K'ya satacaktım. Alınmaz tabi ki.

20.000 bütçeye bence bu denenir.

Kasa Vento yapılmadan alınmaz. Yapınca da 21K oluyor fiyat.

Bu sistemde alınmaz. Aynı paraya daha güçlü yeni nesil ve 12 GB VRAM'li kart var. Güncellemelerle 4060 Ti seviyesine gelecektir. 8 GB VRAM'li kart günümüzde alınmaz. Az önce ındıana Jones'ın yeni oyununu oynadım. Ayarları yüksek yapınca VRAM'den ötürü sıkıntı çekiyorsun.
Bu bütçeye bu kadar oluyor ama B580 beklenebilir o konuda haklısınız. RTX 5060'ın da 8 GB ile geleceği iddaasını gördüm gerçekten NVIDIA ilginç hareketler yapıyor.

Nasıl bir şey var?
Böyle bir şey var. Attığın sistemle aynı fiyat.

Böyle bir şey var. Attığın sistemle aynı fiyat.
Kablolama ve diğer aksesuarları da çöpten toplasın. Bir PSU sırf iyi değil, ortalama diye 40 takla atmaya gerek yok.

Bir PSU sırf iyi değil, ortalama diye 40 takla atmaya gerek yok.
Gamepower, Frisby PSU ile nereye kadar götürecek? Ne zaman patlayacağı belli değil. Adamın PSU'su patlasa tüm sistem çöp olacak. Ayrıca sadece PSU değil diğer sistem bileşenlerinin tamamı daha kaliteli.

Kablolama ve diğer aksesuarları da çöpten toplasın.
O kadar düşük bütçeli sistem topladım, ilk defa bu bahaneyle sistem kötüleyen birini gördüm. 🤣

Gamepower, Frisby PSU ile nereye kadar götürecek? Ne zaman patlayacağı belli değil. Adamın PSU'su patlasa tüm sistem çöp olacak. Ayrıca sadece PSU değil diğer sistem bileşenlerinin tamamı daha kaliteli.

O kadar düşük bütçeli sistem topladım, ilk defa bu bahaneyle sistem kötüleyen birini gördüm. 🤣
Çünkü gerek yok. Reel değil yaptığınız. Ne olduğu belirsiz satıcılardan sırf en düşük fiyatlı diye ürün tavsiyesi. İkinci el ekran kartlarını gösteren bir site linki. :D Gülünç.

30K bütçen vardır, zorlarsın 36K yaparsın. Ama 42K bütçe ile RTX 4070li değil de 4080'li efendim işte sıvı soğutmalı sistem parça parça toparlanıyordur. O zaman anlarım, farklı satıcılardan en uygun fiyatlı ürünlerle en performanslı sistem çıkarıp hazır sisteme göre %50 performans farkı yaratacaktır. Başım üstüne. Ama bir PSU değişecek diye bu kadar teraneye 1. kimse girmez, 2. girmesi mantıksızdır zaten. 3. sıfır sistem varken araya ikinci el bir şey sokuşturmak çok riskli. 4. Bu kadar farklı satıcıdan en az biriyle bile sıkıntı yaşarsanız (kargo hasarı, ayıplı ürün, çok geç kargolama ya da stok yok diye kargo iptali gibi gibi) kafa ağrısı. Daha da zorlasan TEMU'dan alibaba'dan falan link atacaksın. Yapmayın bu kadar.
Tertemiz tek bir yerden özellikle kurumsal bir yerden alıp geçeceksin.

Ne olduğu belirsiz satıcılardan sırf en düşük fiyatlı diye ürün tavsiyesi. İkinci el ekran kartlarını gösteren bir site linki. :D Gülünç.
Akakçe'nin ne olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim. 😃

Tertemiz tek bir yerden özellikle kurumsal bir yerden alıp geçeceksin.
Siz öyle yapmaya devam edin. Gamepower, Frisby PSU ile mutluluklar.

Geri
Yukarı