E endo0101 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi 5600X ile MSI RTX3060 Ventus 2X 12 GB Battlefield 2042 kaç FPS alır tahmini?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 endo0101 dedi: Sorum başlıktaki gibi 5600X ile MSI RTX3060 Ventus 2X 12 GB Battlefield 2042 kaç FPS alır tahmini? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube platformunda ekran kartının GB ı ile oyunu aratırsan zaten benchmarklar çıkar dostum.
endo0101 dedi: Sorum başlıktaki gibi 5600X ile MSI RTX3060 Ventus 2X 12 GB Battlefield 2042 kaç FPS alır tahmini? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube platformunda ekran kartının GB ı ile oyunu aratırsan zaten benchmarklar çıkar dostum.
S Syotch Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 66 22 Ağustos 2023 #3 Ortalama olarak; 1080P Yüksek 97 fps 1080P Ultra 85 fps
Midnight Lily Attopat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Yer Amsterdam, Netherlands 22 Ağustos 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1 yıl önceki video. Oyuna gelen güncellemeleri ve RAM'inizin 3200 MHz frekansta olduğunu varsayarsak, 60 FPS'i düşmeyeceğini söyleyebiliriz. Miraç Gürbüz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube platformunda ekran kartının GB ı ile oyunu aratırsan zaten benchmarklar çıkar dostum. Genişletmek için tıkla... İki işlemci arasında 1.8 kat önbellek farkı var. i5-12400F üzerinden değerlendirmeyi mantıksız buluyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1 yıl önceki video. Oyuna gelen güncellemeleri ve RAM'inizin 3200 MHz frekansta olduğunu varsayarsak, 60 FPS'i düşmeyeceğini söyleyebiliriz. Miraç Gürbüz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube platformunda ekran kartının GB ı ile oyunu aratırsan zaten benchmarklar çıkar dostum. Genişletmek için tıkla... İki işlemci arasında 1.8 kat önbellek farkı var. i5-12400F üzerinden değerlendirmeyi mantıksız buluyorum.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 Midnight Lily dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1 yıl önceki video. Oyuna gelen güncellemeleri ve RAM'inizin 3200 MHz frekansta olduğunu varsayarsak, 60 FPS'i düşmeyeceğini söyleyebiliriz. İki işlemci arasında 1.8 kat önbellek farkı var. i5-12400F üzerinden değerlendirmeyi mantıksız buluyorum. Genişletmek için tıkla... İlk bulduğum videoyu attım hocam o konuda haklısınız.
Midnight Lily dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1 yıl önceki video. Oyuna gelen güncellemeleri ve RAM'inizin 3200 MHz frekansta olduğunu varsayarsak, 60 FPS'i düşmeyeceğini söyleyebiliriz. İki işlemci arasında 1.8 kat önbellek farkı var. i5-12400F üzerinden değerlendirmeyi mantıksız buluyorum. Genişletmek için tıkla... İlk bulduğum videoyu attım hocam o konuda haklısınız.