RTX 3060 sistem Kara Cuma indirimlerinde aynı paraya toplanır mı?

psycoowolf

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamaya karar verdim. Aşağı yukarı şöyle bir şey düşünüyorum ve tavsiyelerinize açığım. Sizce eksik veya fazla var mı? Satın almak için tavsiye ettiğiniz bir site var mı? GameGaraj, İtopya gibi sitelerden özelleştirip mi almalıyım yoksa indirim kovalayıp teker teker mi satın almalıyım?

Satın almak için 25 Kasım Black Friday indirimlerini bekliyorum. Fakat önemli bir sorum var. Bu sistem yerine 3060 Ti sistemi aralarında 1000 2000 lira farkla veya aynı paraya toplayabilir miyim? Hiçbir bileşen eksiltmeden? Güzel ve uygun bir sistem önerirseniz RTX 3060 Ti geçebilirim.

Anakart: MSI B660M-E (burada kararsızım çünkü Wi-Fi ve Bluetooth ihtiyacım olabiliyor.)
İşlemci: Intel i5-12400F (ne ucuz ne pahalı orta seviye diye düşündüm)
Ekran kartı: RTX 3060 (3060 Ti biraz pahalı geldi ve aralarında çok bir fark göremedim)
RAM: 8gb x 2 adet Ram (önerilere açığım)
HDD ve SSD: 2TB ve 500GB (indirim bekliyorum)
Soğutucu: 240mm fanlı SIVI soğutucu (Antalya'da yaşadığım için sıvı almak zorundayım)
PSU: 650W 80+ (akım korumalı, kaliteli, önerilere açığım)
Kasa: Tercihen toz filtreli, soğutması güzel olacak RGB gerek yok ama önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Sistem toplamaya karar verdim. Aşağı yukarı şöyle bir şey düşünüyorum ve tavsiyelerinize açığım. Sizce eksik veya fazla var mı? Satın almak için tavsiye ettiğiniz bir site var mı? GameGaraj, İtopya gibi sitelerden özelleştirip mi almalıyım yoksa indirim kovalayıp teker teker mi satın almalıyım?

Satın almak için 25 Kasım Black Friday indirimlerini bekliyorum. Fakat önemli bir sorum var. Bu sistem yerine 3060 Ti sistemi aralarında 1000 2000 lira farkla veya aynı paraya toplayabilir miyim? Hiçbir bileşen eksiltmeden? Güzel ve uygun bir sistem önerirseniz RTX 3060 Ti geçebilirim.

Anakart: MSI B660M-E (burada kararsızım çünkü Wi-Fi ve Bluetooth ihtiyacım olabiliyor.)
İşlemci: Intel i5-12400F (ne ucuz ne pahalı orta seviye diye düşündüm)
Ekran kartı: RTX 3060 (3060 Ti biraz pahalı geldi ve aralarında çok bir fark göremedim)
RAM: 8gb x 2 adet Ram (önerilere açığım)
HDD ve SSD: 2TB ve 500GB (indirim bekliyorum)
Soğutucu: 240mm fanlı SIVI soğutucu (Antalya'da yaşadığım için sıvı almak zorundayım)
PSU: 650W 80+ (akım korumalı, kaliteli, önerilere açığım)
Kasa: Tercihen toz filtreli, soğutması güzel olacak RGB gerek yok ama önerilere açığım.
Hocam hazır sistem almak çok daha mantıklı tek tek almaktansa

Hocam hazır sistem almak çok daha mantıklı tek tek almaktansa
Hazır sistem olarak tavsiye ettiğiniz ve daha önce alışveriş yaptığınız bir site var mı? Ayrıca hazır sistemlerde ekran kartını rtx3060 koyuyorlar ama ram'i ssd'yi işlemciyi düşük seviye seçiyorlar gibime geldi. 1 haftadır inceliyorum çünkü pek düzgün birşey bulamadım
Kasa olarak amazondan lunatic vatoz serisi alabilirsin kullanıyorum memnunum. Eski kasamdaki cam açık performansını cam kapalı ve düşük fan hızında veriyor.
havalandırmasından memnun musunuz? Antalya'da 45 derece sıcakta iyi bir havalandırması olması gerekli ve toz filtresi olursa daha uzun ömürlü kullanabilirim. Ben Performans Warmech düşünmüştüm. Sadece biraz büyük gelmişti ve 3060ti üstü ekran kartları sığmadığı için vazgeçmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı