Bilgisayarımda hiçbir şey yokken ekran kartım %1 ile çalışırken derecesi 70 derecelerde geziyordu. Unreal Engine 4 ile yapılmış olan tüm oyunlarda crash hatası verip oyundan atıyordu. Ör. Age of Empires 4'te belki 5 dk belki 1.5 saat sonra crash hatası verip oyundan atıyordu. Bunun sebebini bilen var mı? Neden kaynaklandığını falan...
(Sıfırlayınca düzeldi ama neden olduğunu merak ediyorum)
Bilgisayarımda hiçbir şey yokken ekran kartım %1 ile çalışırken derecesi 70 derecelerde geziyordu. Unreal Engine 4 ile yapılmış olan tüm oyunlarda crash hatası verip oyundan atıyordu. Ör. Age of Empires 4'te belki 5 dk belki 1.5 saat sonra crash hatası verip oyundan atıyordu. Bunun sebebini bilen var mı? Neden kaynaklandığını falan...
(Sıfırlayınca düzeldi ama neden olduğunu merak ediyorum)
Hocam bende de bannerlord cyberpunk gibi oyunlarda crash verip atıyor? nyi sıfırladınız nasıl sıfırladınız acaba? söyleyebilir misiniz belki bende de düzelir. @recep harman
Hocam bende de bannerlord cyberpunk gibi oyunlarda crash verip atıyor? nyi sıfırladınız nasıl sıfırladınız acaba? söyleyebilir misiniz belki bende de düzelir. @recep harman
Win 10 kullanıyorum windows ayarlarından komple sıfırladım hiçbir dosya bırakmıcak şekilde Ayarlar > Güncelleştirmeler ve Güvenlik > Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla ve sonra başlat tuşundan ilerleyin sıfırlama işlemi gerçekleşir
Win 10 kullanıyorum windows ayarlarından komple sıfırladım hiçbir dosya bırakmıcak şekilde Ayarlar > Güncelleştirmeler ve Güvenlik > Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla ve sonra başlat tuşundan ilerleyin sıfırlama işlemi gerçekleşir
@recep harman hocam bir şey daha soracağım sıfırladıktan sonra, driver falan yüklememiz gerekecek mi? gerekecekse nereden yüklediniz siz? bende öyle yapayım
NVIDIA'nin son guncellemesinde bende FIFA'da arada crash yiyordum Windows güncellemesi geldi 2 gün önce onu yaptım şu anda herhangi bir crash problemiyle karşılaşmadım.
NVIDIA'nin son guncellemesinde bende FIFA'da arada crash yiyordum Windows güncellemesi geldi 2 gün önce onu yaptım şu anda herhangi bir crash problemiyle karşılaşmadım.
Windows 10 kullanıyorum Windows ayarlarından komple sıfırladım hiçbir dosya bırakmayacak şekilde ayarlar > güncelleştirmeler ve güvenlik > kurtarma > bu bilgisayarı sıfırla ve sonra başlat tuşundan ilerleyin sıfırlama işlemi gerçekleşir.
Hocam bende bir aralar performans versin diye Windows 10 spectreye geçmiştim. 120FPS aldığım Sekiro 25 30 FPS'lerde gezmeye başlamıştı.
Yüksek ihtimalle driver kaynaklı bir sorun. Eski sürücüleri silip temiz driver kurulumu ve yapın ve varsa BIOS Update yapın. Geçmez ise işletim sistemi kaynaklı olabilir. Format atın. Ben format atarak düzeltmiştim. Sonrasında da BIOS, chipset ve grafik kart driver güncelledim zerre sıkıntı yaşamıyorum şu anda.
Ek olarak BIOS Update sonrası BIOS'a girip XMP'yi açın.
@recep harman hocam bir şey daha soracağım sıfırladıktan sonra, driver falan yüklememiz gerekecek mi? Gerekecekse nereden yüklediniz siz? Bende öyle yapayım.
Ekran kartı sürücüleri Google'dan güncelledim GeForce Experience'tan değil onun dışında çok bir driver ellemedim çok kurcalamak istemedim Windows güncellemeleri yükledim.