2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 16 Temmuz 2023 #11 Swarley00 dedi: Pardon hocam videodaki işlemci Ryzen 7 5800x3D'ymiş açıklamalarda yazdığı için dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Yine de imkansız. Videoyu atar mısınız ben bakayım birde.
Swarley00 dedi: Pardon hocam videodaki işlemci Ryzen 7 5800x3D'ymiş açıklamalarda yazdığı için dikkat etmedim. Genişletmek için tıkla... Yine de imkansız. Videoyu atar mısınız ben bakayım birde.
Swarley00 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #12 298784 dedi: Yine de imkansız. Videoyu atar mısınız ben bakayım bir de. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et peki hocam video bu.
298784 dedi: Yine de imkansız. Videoyu atar mısınız ben bakayım bir de. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et peki hocam video bu.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 16 Temmuz 2023 #13 Swarley00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et peki hocam video bu. Genişletmek için tıkla... Bende Very High sandım. Şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Swarley00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et peki hocam video bu. Genişletmek için tıkla... Bende Very High sandım. Şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Swarley00 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #14 298784 dedi: bende Very high sandım. Şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Ferhat D dedi: Aynı sisteme sahibiz hocam. Bende bu sebepten muzdariptim, sonra sinirlenip silmiştim. Bana göre normal değerler değil oyunun optimizesi sıkıntılı. Konunun takipçisiyim çözülür ise bakacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sistemle ilgili bir sorun yaşarsak birbirimize danışırız hocam.
298784 dedi: bende Very high sandım. Şu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Ferhat D dedi: Aynı sisteme sahibiz hocam. Bende bu sebepten muzdariptim, sonra sinirlenip silmiştim. Bana göre normal değerler değil oyunun optimizesi sıkıntılı. Konunun takipçisiyim çözülür ise bakacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sistemle ilgili bir sorun yaşarsak birbirimize danışırız hocam.