Çözüldü RTX 3060 sistemde mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

permix

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben bugün mavi ekran olayini yasadim, ilk once Opera GX uygulamasindan Discord uygulamasina gecerken bir siyah ekran oldu. 1 saniselik, sonra Exxen dizi izlemek istiyordum, 3 4 kere error 308 uyarisi verdi. Sonra mavi ekran. Windows 11 kullanıyorum.

PC'deki parcalar:
RTX 3060.
i512600KF.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynen inceleyip size ayrıntılı bilgi sunmam. Beklemede kalın.

Neden bilgi sunmuyorsunuz yahu? :D

Öncelikle şuradan yeni sürücü dosyanızı indirin:

Sonrasında bu linkteki DDU ile sürücüleri kaldırdıktan sonra indirdiğiniz dosyayı kurunuz.

Sonrasında bu linkteki DDU ile sürücüleri kaldırdıktan sonra indirdiğiniz dosyayı kurunuz.

Sadece surucuyle alakali mi? Buyuk bir problem degildir yani.

Sadece surucuyle alakali mi? Buyuk bir problem degildir yani.

Sürücülerle ilgili bir sorun gibi gördüm, çözmezse de büyük bir problem olacağını sanmıyorum ekran kartı boştayken bir anda.
Uygulamalarla ilgili problem yaşanmış olabilir, W11 kurulumda problem olabilir ekran kartında büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Onlar sonraki adımlar bu arada yüksek ihtimal ilk mesajımdaki öneri çözecektir.

Ekran kartının DirectX sürücüsü ile ilgili hata yaşamışsın. Dökümde GPU belleği ile DxDiag sürücüsü arasında bağlantı kurulamamış diyor. DirectX sürücüsünü güncelle veya ekran kartını DDU ile kaldırır yeniden internet bağlantısı olmadan güncel ekran kartı sürücüsünü kur.

Ay yanlış olmuş neden bilgi sunmayım size kusura bakmayın yanlış yazmışım :) biraz komik olmuş tekrardan özür dilerim.

Ekran kartının DirectX sürücüsü ile ilgili hata yaşamışsın. Dökümde GPU belleği ile DxDiag sürücüsü arasında bağlantı kurulamamış diyor. DirectX sürücüsünü güncelle veya ekran kartını DDU ile kaldırır yeniden internet bağlantısı olmadan güncel ekran kartı sürücüsünü kur.

Ay yanlış olmuş neden bilgi sunmayım size kusura bakmayın yanlış yazmışım :) biraz komik olmuş tekrardan özür dilerim.

Buyuk bir problem degildir değil mi? Yeniden kursam duzelir mi?

Sürücülerle ilgili bir sorun gibi gördüm, çözmezse de büyük bir problem olacağını sanmıyorum ekran kartı boştayken bir anda.
Uygulamalarla ilgili problem yaşanmış olabilir, W11 kurulumda problem olabilir ekran kartında büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Onlar sonraki adımlar bu arada yüksek ihtimal ilk mesajımdaki öneri çözecektir.

Cok teşekkür ederim, onlari yarin yapsam olur mu?

Cok teşekkür ederim onlari yarin yapsam olur mu?

Bir an önce yapın derim ama siz bilirsiniz oyun oynarken veya GPU'yu kullanırken aynı sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz. Sorun çözüldü o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı