RTX 3060 Sistemde Minecraft OptiFine Kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3060 (laptop)
Merhaba. Minecraft normalde ekran kartımı kullanıyor. Fakat OptiFine kurunca ekran kartını kullanmıyor. Çok şey denedim ama olmadı. Shader ile oynamak istiyorum ve bu sebepten ötürü OptiFine ile girmem gerekli.

Veya OptiFine olmadan shader kullanmanın bir yolu var mı?

Merhaba. Minecraft normalde ekran kartımı kullanıyor. Fakat OptiFine kurunca ekran kartını kullanmıyor. Çok şey denedim ama olmadı. Shader ile oynamak istiyorum ve bu sebepten ötürü OptiFine ile girmem gerekli.

Minecraft RTX indirip DLSS açarsanız daha iyi olur ama.

ve laptop şarj a takılı oynuyorsun oyunu değilmi

ve laptop şarj a takılı oynuyorsun oyunu değilmi
Evet.

Hocam OptiFine yerine Fabric kullanarakta shader yükleyebilirsiniz ama istediğiniz shader ın fabric desteklemesi lazım.
Hocam aradım ama bulamadım. Nasıl yapacağım onu? kullandığım sürüm (1.19.3)

Hocam OptiFine yerine Fabric kullanarakta shader yükleyebilirsiniz ama istediğiniz shader ın fabric desteklemesi lazım.
Fabric kurdum ama Shader'ı nereden açacağım? OptiFine olunca "Seçenekler -> Görüntü ayarları -> Shader" kısmından açıyorduk. Fakat şuan öyle bir ayar sekmesi yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı