RTX 3060 sistemde nvlddmkm.sys gecikme yaratıyor

MamaklıGoblin

Yoctopat
RAM
Corsair Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM
SSD veya HDD modeli
HyperX Fury 240GB SSD.
Ekran kartı
MSI RTX 3060 Ventus OC 12GB
Anakart
ASUS TUF B450 Plus Gaming
İşlemci
AMD R5 5600 işlemci 3.5 GHz
Selamlar, başlıkta görüldüğü gibi sistemim 'nvlddmkm.sys' yüzünden gecikme yaratıyor. Sürücülerimin hepsini elle kurdum, DDU ile sürücümü silip temiz bir şekilde yeniden kurdum. Bu yaptıklarıma rağmen hala daha nvlddmkm.sys gecikmesi yaşıyorum. 5-6 kez Windows'a orijinal format attım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım.
Sistem bilgilerime gelecek olursak:
MSI RTX 3060 Ventus OC 12GB ekran kartı.
AMD R5 5600 işlemci 3.5 GHz (stok fanlı)
ASUS TUF B450 Plus Gaming anakart.
Corsair Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM (D.O.C.P açık)
HyperX Fury 240GB SSD.
Xigmatek Astro 80+ 650W PSU
Valorant, Battlefield V, Red Dead Redemption II vs. oyunlarda Latencymon programını açıp baktığımda gecikme olduğunu görebiliyorum. Çözümlerinizi bekliyorum.

Çözüm buldunuz mu hocam.

Bu uzun zamandır bir sorundu ve son sürücülerde düzeltiği söylenmişti NVIDIA tarafından ancak bazı kullanıcılar halen gecikme olduğunu raporluyordu. Eğer gözünüze gözükmüyorsa çok önemsemeyin.

%0.1 FPS'im düşük sistemi 3 ay önce sıfır topladım %0.1 FPS bazı oyunlarda 10 FPS'e kdr düşüyor ve altınız gördüğüde oluyor üst düzey bir sistemde oyunlarda takılma olması çok rahatsız etti beni her şeyi denedim çözüm bulamadım bazı oyunlarda yapıyor RDR 2 de sıklıkla yapıyor
Sistem
i5 13600KF
4070 OC 12 GB
2x16 GB DDR5 RAM 6000MHz 36CL.
1TB SSD.
750W PSU tam modüler
360mm sıvı soğutma
ASUS TUF Gaming Z690 Plus anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…