RTX 3060 sistemde YouTube kasıyor

CoefLyN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce YouTube'da rahatlıkla geziniyordum. Bir sıkıntı yoktu fakat ertesi gün girdiğimde çok kasıyordu. Yani bir videoyu 10 saniyede açıyor, anasayfada gezinemiyordum. Arkadaşlarıma sordum sizde böyle bir sorun var mı diye yok dediler. İnternetimde bir sorun yok 53 indirme 13 yükleme hızım var 1 ping var. Sistemimde RTX 3060 Ryzen 5 5600 1TB m2SD. Sorun ne olabilir? Siz de şu an bunu yaşıyor musunuz?

Reklam engelleyiciniz var mı?

Operada da Chromeda da youtube diğer sitelere göre daha çok kaynak kullanıyor. Reklam engelleyici varsa bu iyice artıyor. Reklam engelleyici varsa kapatıp dene, olmadı başka browserda dene.

Evet var AdBlock ve Malwarebytes fakat bunlar kastırmıyordu hiçbir şeyi yani neden şimdi kastırsınlar?
Olabilir, aynı konudan muzdarip bir konu daha okumuştum forumda ve sorun birden fazla AdBlock kullanımından kaynaklıydı. Yani belli olmuyor, sen yine de devre dışı bırak bence.

Evet var AdBlock ve Malwarebytes fakat bunlar kastırmıyordu hiçbir şeyi yani neden şimdi kastırsınlar?

Şuan benim de kullanılamaz durumda. Ad block açıkken youtube oynatıcısında gecikme var, sesi açıcam ses kısmı 1sn sonra geliyor mouse'u götürünce. Youtube'da sayfalara bakarken videolara işlemci kullanımı artıyor. ayrıca video tam ekrana gecikmeli giriyor vs. Bir süredir yavaşlama vardı ama son zamanlarda iyice arttı. Adblock'u kapatınca düzeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı