RTX 3060 sisteme 500 watt PSU yeterli mi?

imblessuch

Megapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Ryzen 5 3500 işlemci, RTX 3060 kartım var (sipariş ettim daha doğrusu) 500 watt Hydro bronz 80+ Power Supply'ım var, sizce yeterli olur mu?

Sitelerde 360-375 watt yer gibi söylüyor. Bende 500 var sizce yeterli olur mu?

Diğer konulara biraz göz attım da baya bi insan yeterli demiş. Daha fazla para da harcamak istemiyorum dürüst olmak gerekirse, benim için bi araştırabilir misiniz? Daha bilgilisinizdir.

İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Zaten darboğaz yiyeceğimi bile bile aldım kartı malum fiyatı daha da artmadan halledeyim demiştim. Kullandığım PSU'da zaten 80+ sertifikası var, karta veya Power Supply'a bir sıkıntı vermem imkansız gibi değil mi?

İçim rahatladı çok teşekkür ederim. Zaten darboğaz yiyeceğimi bile bile aldım kartı malum fiyatı daha da artmadan halledeyim demiştim. Kullandığım PSU'da zaten 80+ sertifikası var, karta veya Power Supply'a bir sıkıntı vermem imkansız gibi değil mi?
Öncelikle ufak bir bilgi vereyim. Sertifika üzerinden PSU kalitesi ölçülmez. Onu kesinlikle aklınızdan silin. Sahip olduğunuz ürün vasattır ama W değeri olarak yeterlidir. Bunu bilin.

Yeter fakat PSU markası nedir ?
Sertifika ile kalite ölçülmez. Marka, model belirtin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı