Gameload ATX-P500
80+ Bronze olmasılazım
Hangisi bütçene uyuyorsa alabilirsin.Peki önerdiğiniz bir PSU var mıdır?
Onun yerine MSI alman daha mantıklı olur. Ama bütçem çıkmaz dersen oda sıkıntı çıkarmaz.Enermax 700W'lık olanı alabilirim diğerleri biraz tuzlu gibi geldi hem garantisi bir de 80 Plus da varmış ne dersiniz?
Bütçem çıkmayabilir eski ekran kartımla eski PSU'yu satabilirsem belki çıkar ama büyük ihtimalle enermaxı alırım gibi.
Sizin MSI dediğiniz 550W olan mı 650W olanmı.
Enermax tavsiye ediliyor mu? Eleştiri olarak değil fikir olarak soruyorum, merak ettiğim bir konu PSU'lar.Hangisi bütçene uyuyorsa alabilirsin.
Giriş seviyenin bir tık üstü olarak kalıyor bütçe aşırı derece sıkıntılı ise alınabilir. İkinci elde temiz marka ve model bakılabilir tabii.Enermax tavsiye ediliyor mu? Eleştiri olarak değil fikir olarak soruyorum, merak ettiğim bir konu PSU'lar.
Enermax tavsiye ediliyor mu? Eleştiri olarak değil fikir olarak soruyorum, merak ettiğim bir konu PSU'lar.
Giriş seviyenin bir tık üstü olarak kalıyor bütçe aşırı derece sıkıntılı ise alınabilir. İkinci elde temiz marka ve model bakılabilir tabii.
İyi bir PSU sayılmaz. Anca bütçe yoksa alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.