RTX 3060 sistemin parçaları ne kadar eder?

ogata97

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Elimde aşağıda listelediğim parçalar var. Yeni sisteme geçtiğim için bunları satmayı düşünüyorum. Ekran kartı yalnızca oyun için kullanıldı. Hiçbirinin garantisi yok. Sizce bu ürünler ne kadar eder?

ASUS GeForce RTX3060 Dual 12GB GDDR6 192 Bit.
Ryzen 7 3700X.
PNY XLR8 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram.

İşlemci: 3-3.5K arasına gider.
RAM: 1.3-1.5K
GPU: 6.5-7K

Bunlar elden cıkarayım fiyatlarınız olur ha yok beklerim vs. derseniz +200 TL fazladan koyarsınız.
Benim de aklımdaki fiyat o aralıktaydı fakat özellikle sahibindende falan ölücü arkadaşların 3060'a 7'den direkt teklif verdiklerini görüyorum. Direkt listelenen ürünler arasında da 6.5-7 bandına hiç ürün kalmamış gibi hocam. Yine de biraz daha araştıracağım. Tüm bu parçalar yeni sistemin yalnızca 1 taksitini anca ödeyeceği için çok da kasmıyorum zaten fiyatta.

Normalde ederi 6.5 7 olması lazım ama işte malum millet sıfır fiyatına bakıyor ona göre fiyat koyuyorlar. 8'e koy hocam 7.5'a verirsin olmadı.

Hızlı satılmasını istiyorsan 6.5'a koyabilirsin fakat o fiyatlarda 12 GB 3060 yok gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…