Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kartın ne kadar ettiğinin ne önemi var şu ülkede? Hayır sanki yurt dışında 10 bin dolara satılan aracı, 250 bin TL'ye Türkiye'de almıyormuşsunuz gibi kartın değeri o kadar deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz 250 bin TL'ye satılan aracın ederi o kadar mı? Mantıklı mı sence şu söylediğin?
Kartın ne kadar ettiğinin ne önemi var şu ülkede? Hayır sanki yurt dışında 10 bin dolara satılan aracı, 250 bin TL'ye Türkiye'de almıyormuşsunuz gibi kartın değeri o kadar deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz 250 bin TL'ye satılan aracın ederi o kadar mı? Mantıklı mı sence şu söylediğin?
Şu anda yurt dışında 400 dolara mı satılıyor sanıyorsun 3060 Ti? Orada aynı şekilde 1000-1200 dolardan satılıyor şu anda. Stok sorunları çözülsün yani ya pandemi bitsin ya ETH düşsün miningciler batsın görelim kaçtan satılıyor? Araç konusunda vergiden dolayı öyle. Ekran kartlarında vergiler yine çok gereksiz fazla ama araçlardaki kadar değil ancak yine de KDV + ÖTV + Gümrük vergisini hesaba kattığımızda 400 dolarlık kart 10000TL olmuyor öyle bir dünya yok.
Keşke 26 sında gelseydi şansım da hiç yok ha. 26 sında maaşım yatıyor. Ah şu miningciler yok mu 1 gün bile bekletmiyorlar. Gün gelse de ellerinde patlasa diyorum hep nedense.
Şaka gibi fiyatlar gerçekten. Resmen ellerinde kalan dandik, sorunlu parçaları satmak için ekran kartını kullanarak hazır sistemler sunuyorlar. Ben Ticaret Bakanlığı'nın Haksız Fiyat Artışı Şikayet bildirimi uygulamasından şikayet ettim sizlerin de etmesini rica ediyorum. Miningcilere satmak istemiyoruz bahanesiyle burada resmen enayi yerine koyuluyoruz.