RTX 3060 tahmin edilen fiyatta olmayacak

Oyun fiyatları derken şimdi ekran kartları fiyatları artık herhalde bilgisayar da oyun işleri sadece zengin kesimin aktivitesi olacak bu gece bakalım fırsatçılara kalırsam Xbox Series S alıp devam edeceğim sisteme de bir 5500XT 4 GB düşürür devam ederim param olsa da 4500'ün üstünü vermem bu karta hak etmiyor.
 
Son düzenleme:
Botlar ile alma nasıl yapılıyor?

Hocam ben biraz araştırdım ve py ile bir sistem buldum fakat kodda adamın kendi API'sine kart bilgilerini gönderdiğini fark ettim, galiba ücretsiz olarak biraz zor bulunur. Bazı yerlerde yapan adamlar 20-30 dolara satıyor fakat o da ne kadar güvenilir Allah bilir.
 
Vay be V.O.K 8K'ya 3060 sistem yapmış, sağlık olsun. GameGaraj'ın hatalı bilgilendirmesi yüzünden 1660S aldım, ancak mutsuz değilim. Zira 3060 beklediğim performansta bir kart olmadı, 2070'in bir tık gerisinde ve 1700 TL farka değmezdi zaten. İleride piyasa düzelince yurtdışından çok uyguna 3070 falan alırım belki.
 
QP Fiyatlandırmayı 5999TL'den başlattı. Ben havlu attım arkadaşlar. Siz devam edin.
 
Pardon, DA değil DH diyecektim. Satıcı 2. el değil, direkt sıfır işlemci satıyor.

Şu anki piyasayı ETH arttırdı ama düşürecek olan ETH değil direkt stoklar. Bu durumun hep böyle kalacağını sanmıyorum, elbet bir gün bitecektir ancak ne zaman biter orası muamma. MH sınırlaması işe yaradı ancak bu sefer karaborsacı insanlar ortaya çıktı, daha satışa sunulmadan belirli sitelerde satanlar var. Haliyle kartı ucuza verirlerse stoklar tükenince 2 katı fiyata satacaklar ve burada en büyük zararı Nvidia görecek. Şöyle düşünün, kart 8000 TL'ye alan bir karaborsacı bu kartı en fazla 9000 TL'ye satabilir sonuçta 11.000 TL'ye 3070 falan var. Ancak 5000 TL'ye satarlarsa karaborsacı bu kartı alır birkaç hafta bekler, stoklar tükenince de koyar 9000 TL'ye. Şimdi hangisi mantıklı? Tabii ki pahalıya satmak, haliyle bu sayede Nvidia zarara girmemiş olur. Evet bize etkisi çok ama yapacak bir şey yok, yurtdışında da durum farklı değil.
Linki atılan 10850k işlemcilerden bir tanesini ben satın aldım. 1 günde elime ulaştı, alacak var ise kendisi güvenilir bir arkadaştır. Ayrıca ürünler sıfır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı