RTX 3060 Ti Gaming Z Trio vs RTX 3060 Ti Aorus Elite 8G LHR

Scraptor

Decapat
Daha fazla  
Bu kartlar arasında kaldım. Ayrıyeten aklımda RTX 3060 Ti TUF Gaming var bu 3 kart arasından en iyisi hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma anlamında üçü de aynı, bana sorsanız Gaming X trio derdim. Daha sağlam ve güzel duruyor.

Aorus Elite-xtreme serisi beni çok üzdü. Özellikle madencilikte dünyanın en kalitesiz termal pedlerini kullanmalarından dolayı.
Gaming Z Trio en iyisi ama fiyat farkına da bağlı.

Aorus Elite-Xtreme serisi beni çok üzdü. Özellikle madencilikte dünyanın en kalitesiz termal pedlerini kullanmalarından dolayı.
Gaming Z Trio en iyisi ama fiyat farkına da bağlı.

Aslında bu kartlar LHR o yüzden madencilikte pek bir şey beklememek lazım.

Üstteki sistemi almayı düşünüyorum başka bir sistem vardı:Sinerji Arcturus Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Gaming PC] bu sistemdeki RTX 3060 Ti Gaming Z Trio tükendi bu yüzden vazgeçtim.

Sinerji'den cuma günü 3060 Ti'li sistem sipariş ettim 12.350TL gibi bir fiyata bekliyorum gelmesini. Başka modellere bakılabilir daha iyi işlemcili.

Sinerji'den cuma günü 3060 Ti'li sistem sipariş ettim 12.350TL gibi bir fiyata bekliyorum gelmesini. Başka modellere bakılabilir daha iyi işlemcili.

Link atar mısın kanka stokta olmasa bile bir bakayım.

Hangi marka ekran kartı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…