Bu kartlar arasında kaldım. Ayrıyeten aklımda RTX 3060 Ti TUF Gaming var bu 3 kart arasından en iyisi hangisidir?
Aurus/msi tercih edilebilir. Sanırsam MSI'ın o modelinin soğutması daha iyi. Aurus'un da kötü değil.
TUF Gaming'in soğutması daha mı iyi.
Aorus Elite-Xtreme serisi beni çok üzdü. Özellikle madencilikte dünyanın en kalitesiz termal pedlerini kullanmalarından dolayı.
Gaming Z Trio en iyisi ama fiyat farkına da bağlı.
Aslında bu kartlar LHR o yüzden madencilikte pek bir şey beklememek lazım.
![]()
Sinerji Virtus Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Virtus Ryzen 5 7500F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Üstteki sistemi almayı düşünüyorum başka bir sistem vardı:Sinerji Arcturus Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Gaming PC] bu sistemdeki RTX 3060 Ti Gaming Z Trio tükendi bu yüzden vazgeçtim.
Sinerji'den cuma günü 3060 Ti'li sistem sipariş ettim 12.350TL gibi bir fiyata bekliyorum gelmesini. Başka modellere bakılabilir daha iyi işlemcili.
Sinerji'den cuma günü 3060 Ti'li sistem sipariş ettim 12.350TL gibi bir fiyata bekliyorum gelmesini. Başka modellere bakılabilir daha iyi işlemcili.
Gigabayt Rtx 3060Ti OC LHR 8gbLink atar mısın kanka stokta olmasa bile bir bakayım.
Hangi marka ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.