RTX 3060 Ti sistem her gün mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

safa_xanthe

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1NI9XPLg839Zu8L2gfVI9gkN-bsWDpABp?usp=sharing
RAM
2x8 16 GB
SSD veya HDD modeli
2 TB KC3000
Ekran kartı
RTX 3060 Ti
Anakart
B450M-H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bilgisayarı açıyorum bazen birkaç saat sonra, bazen de 45 50 dakika sonra mavi ekran hatası veriyor. Bazen hiç vermiyor. Çok karışık kafasına göre gibi. Oyun oynarken vermiyordu ama internette gezinirken film izlerken falan mavi ekran hatası veriyordu. Bugün oyun oynarkende verdi. Sinir bozucu bir hal almaya başladı. Aşağıda dosyaları paylaşıyorum. Bugün ve önceki günlerde verdiği hepsini.

Başlarında tarihleri yazıyor. 06.03 olanlar bugün oldu. Diğerleride dün önceki gün gibi falan sırayla. Farklı koda ve aynı koda sahip hatalar var. Bir tanesi oyun oynarken ve diğeri dizi izlerken. Normalde oyundayken mavi ekran vermiyordu ama bugün oldu yani.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Minidumps dosyaları

600W FSP Hydro güç kaynağı.
Windows 10 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
@safa_xanthe Sıcaklık değerleri nasıl?
Sistemin ise işlemci 85 i geçmiyor. Ekran karti 75 i geçmiyor.

Bir mavi ekran haatsi daha aldım saat 3.30 da. Sistemde boştayken oldu gibi birşey. Discord ve birkaç internet sekmesi açıktı. Yani sistem rahatken oldu. Pc başında değildim. Açık duruyordu öyle boşta.
030825-6046-01.dmp

Minidumb dosyası taptaze.

Son düzenleme:
hocam bütün sistemin sıcaklık değerlerini hwinfo ile 7-24 takip ediyorum. KC3000 ssd nin sıcaklığı 70 in üstüne çıkmadı. Diğer bileşenlerdede sıcaklık değerlerinde bi anormallik görünmüyor.
Oyunların anti cheat programlarını nasıl kaldırmalıyım fikir verir misiniz? Birde düzenli olarak cs, pubg ve battlefield oynuyorum. Anti cheat kaldırınca tekrar mı yüklemem gerekiyor? Tam olarak tavsiyeniz nedir? Sistem mavi ekranı genelde boştayken veriyor. Oyun oynarken sadece 1 kere falan oldu. Mesela film açıyorum izlerken mavi ekran verebiliyor. Veya oyunları kapatıyorum ve sistem masaüstünde öyle boş boş dururken bi bakıyorum mavi ekran hatası verip kendini yeniden başlatmış oluyor. İlginç bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı