Merhaba, aktif bakımlarını yaptırıyor musunuz? Muhtemelen bilgisayarınız toz'dan kirden veya yenilenmemiş termal macun'dan dolayı kapanıyor olabilir. Bir bilgisayarcıya götürüp bakım yaptırmalısınız.
2 gün önce temizleyip macununu yeniledim ama 2 kez daha yaşandı kapanma olayı, sıcaktandır belki diye test yaptim cpu 82 gpu 75 gördü max.
Bu testlerde pc kapanmadi tabi sadece oyunlarda kapaniyor
2 gün önce temizleyip macununu yeniledim ama 2 kez daha yaşandı kapanma olayı, sıcaktandır belki diye test yaptim cpu 82 gpu 75 gördü max.
Bu testlerde pc kapanmadi tabi sadece oyunlarda kapaniyor
Sistem kapanip fanlarin full calismasini daha detayli yazabilir misiniz?
Hangisi olabilir?
Sistem kapaniyor ve no signal yok, fanlar full calisiyor.
Sistem kapaniyor ve no signal yok, kapanmadan once fanlar full calisiyor.
Sistem no signal veriyor, ama fanlar full calisiyor ve goruntu yok ama kasa calisiyor gibi, ornegin ekran kartinin fanı, CPU fanı da calisiyor.
Farkli bir ekran karti varsa takıp denemenizi oneririm. OCCT ile % secip 100 yazip VRAM test 30 dakika ve 3D Adaptive test 30 dakika, Power secip AVX2 secip 30 dakika test. Bunlarda bu hata meydana gelmezse, memtest86'yi deneyin. Tabii bunlar once farkli bir ekran karti varsa onu takip denemek mantikli olabilir.
Sistem tam kapanmiyor aslinda oyun seslerini hala duyuyorum bütün fanlar çalışıyor görüntü gidiyor. Farklı bir ekran kartı ile test mümkün değil ama testleri gün içinde yapıp sonuçları paylaşırım
Sistem tam kapanmiyor aslinda oyun seslerini hala duyuyorum bütün fanlar çalışıyor görüntü gidiyor. Farklı bir ekran kartı ile test mümkün değil ama testleri gün içinde yapıp sonuçları paylaşırım.
Overclock yapılmadı. Sürücü ve kod 43 hatasına eve geldiğim zaman bakabilirim ancak
sürücü silinmiyor kod 43 hatasıda yok, vram testinde sıkıntı çıkmadı ama 3d adaptive testte pc kapandı gpu fanları full hızda çalışmaya başladı sonuçlar şu şekilde
dk 6 da kapandı pc
power avx2 testi içinde sonuçlar.cpu 100dereceyi gördüğü için durdurdum
ekstradan furmark denedim dk 4 gibi yine aynı durum