RTX 3060 Ti sistem parçaları uyumlu mu?

İşlemci fanı almaya gerek yok stok fan yeterli 12400F için HDD'yi SSD yapsan daha iyi olur 500 GB daha sonra HDD eklemesi yaparsın onun dışında bir sıkıntı yok.

Bende 500 GB M.2 SSD var ondan eklemedim teşekkür ederim yine de sağ olun.

3060 Ti olarak bunu alman daha iyi olur GDDR6Xli modeli ve performansı 3070 ile neredeyse kafa kafaya gelmiş.

Hocam markayı hiç duymadım Teknobiyotik'ten de hiç alışveriş yapmadım marka ve satıcı nasıl sorun çıkar mı?

3060 Ti olarak bunu alman daha iyi olur GDDR6Xli modeli ve performansı 3070 ile neredeyse kafa kafaya gelmiş.

Baktımda şimdi RTX 3060 Ti ile 3070 arasında %7 performans farkı var o kadar farka Gigabyte yerine Galax almaya ve +400 TL vermeye değer mi?

Son düzenleme:

Hocam markayı hiç duymadım Teknobiyotik'ten de hiç alışveriş yapmadım marka ve satıcı nasıl sorun çıkar mı?

Baktımda şimdi RTX 3060 Ti ile 3070 arasında %7 performans farkı var o kadar farka Gigabyte yerine Galax almaya ve +400 TL vermeye değer mi?

Hocam bu model Gigabytedan daha iyi ve yanlış hatırlamıyorsam bunun bellekleri yenilenip yakın zaman satışa çıkmıştı.

uğraşmak istemiyorsan böyle bir hazır sistem var kafan rahat olur fiyatı da iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı