RTX 3060 Ti sistemde Assassin's Creed Odyssey ani FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 11

emreakgul

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston A200 500gb
Ekran kartı
RTX 3060 Ti
Anakart
B550 A-PRO
İşlemci
R5 3600
Oyunda 70 FPS gibi bir şeyler alıyorum Ultra high ayarlarda oynuyorum ama saliselik 7-8 FPS'e düşüyor oyun sürekli.

Oyun SSD'ye kurulu tüm sürücüler vs güncel.

İşlemciniz nedir? Bir de V-Sync ile oynamayı da deneyebilirsiniz.

İşlemcim Ryzen 5 3600 V-Sync ile denedim ayrıyeten Adaptive Sync adaptive quality gibi ayarları da denedim ekranımdada FreeSync açık.
Oyunun grafiklerini de kıstım tüm ayarlarda yaşıyorum sorunu işlemcideki yükü azaltmak için 2K dada denedim yine aynıydı.

İşlemcim Ryzen 5 3600 V-Sync ile denedim ayrıyeten Adaptive Sync adaptive quality gibi ayarları da denedim ekranımdada FreeSync açık.
Oyunun grafiklerini de kıstım tüm ayarlarda yaşıyorum sorunu işlemcideki yükü azaltmak için 2K dada denedim yine aynıydı.

Biraz darbpğaz var gibi tam emin olamadım ağır bir FPS düşüsü varsa başka bir şeyden kaynaklanıyor 65 iken 50 falan düşüyorsa saniyelik darboğaz sanırsam.

AC oyunlarının işlemci kullanımı çok yüksek. Kalabalık noktalarda yaşıyorsanız bu durumu çok normal FPS sabiyleyin.

Oyun HDD de ise kaplama yüklenirken yavaşlama gayet normal.

Windows 11 kurulu ve TPM açtıysan masaüstünde de ani ses takılmaları görürsün. AMD TPM'i düzeltene kadar böyle.

Geçen gün yeni Windows 11 güncellemesi gelmişti onu yapıp girdiğimde oyun yağ gibi akıyordu bugün girdim yine kasmaya başlamış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı