AMD alma yazılımsal sıkıntı dolu NVIDIA al 15-20 FPS uğruna değer.
AMD Alma yazılımsal sıkıntı dolu NVIDIA al 15-20 FPS uğruna değer.
Wattman sorunları yaşayan birkaç arkadaş var diyorlar forumda. Teknoloji işi şans işi biraz da ben olsam RX 6700XT tercih ederdim.Ya ikisinden birini alacağım ama arada büyük bir FPS farkı var yazılımsal sıkıntılardan bahseder misin?
Ya ikisinden birini alacağım ama arada büyük bir FPS farkı var yazılımsal sıkıntılardan bahseder misin?
En doğrusunu yaptı.Peki ASUS TUF RTX 3060 V2 12 GB tercih etmekle doğru mu yaptım sizce?
Kasa olarak ASUS TUF GT 501 varç
NVIDIA'nın kusursuz olduğuna inandığınız için bir şey anlatmak imkansız sizin gibilere ancak yine de yazayım; RX 6000 serisinde eski serilerdeki kadar sorun yok, ekran kartı driverının stabil sürümünü indirdiğinizde de sorun yaşama olasılığınız çok düşük. Ezbere konuşmayı bırakın artık.AMD Alma yazılımsal sıkıntı dolu NVIDIA al 15-20 FPS uğruna değer.
RX 6700 XT alabilirsiniz hocam.Genelde oyun oynayacağım ve render gibi bir işim yok, bana hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmasını istemiyorum hem yazımsal hem donanımsal olarak, hangisini almalıyım?
NVIDIA'nın kusursuz olduğuna inandığınız için bir şey anlatmak imkansız sizin gibilere ancak yine de yazayım; RX 6000 serisinde eski serilerdeki kadar sorun yok, ekran kartı driverının stabil sürümünü indirdiğinizde de sorun yaşama olasılığınız çok düşük. Ezbere konuşmayı bırakın artık.
RX 6700 XT alabilirsiniz hocam.
Teknoloji işi şans işi kendi tecrübelerinizden net bir yargıda bulunmanız saçma olur. Uzun süre RX 580, 550 gibi kartları kullandım bir sorun yaşamadım ki RX 6000 serisi çok daha az sorun barındırıyor 500 serisine göre.Ezbere mi? Burada gerçek deneyim konuşuyor dostum 3 ay önce aldığım kart bana ağız tadıyla bir oyun zevki vermedi her gelen güncelleme de güncellesek mi? Güncellemesek mi diye düşünüyoruz bir bildiğimiz var da konuşuyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.