RTX 3060 V2 OC vs RX 6700 XT

489483

Hectopat
Genelde oyun oynayacağım ve render gibi bir işim yok, bana hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmasını istemiyorum hem yazımsal hem donanımsal olarak, hangisini almalıyım?

Ya ikisinden birini alacağım ama arada büyük bir FPS farkı var yazılımsal sıkıntılardan bahseder misin?

Sürücü çökme, aygıt gözükmemesi daha çoğu mevcut AMD de güncelleme gelir karta bir bakarsın aa düzelmiş sonra tekrar bozulur NVIDIA al kafan rahat olsun adamlar eski kartlara bile halen yazılım güncellemesi gönderiyor yani sen düşün.

Peki ASUS TUF RTX 3060 V2 12 GB tercih etmekle doğru mu yaptım sizce?
Kasa olarak ASUS TUF GT 501 varç
En doğrusunu yaptı.

AMD Alma yazılımsal sıkıntı dolu NVIDIA al 15-20 FPS uğruna değer.
NVIDIA'nın kusursuz olduğuna inandığınız için bir şey anlatmak imkansız sizin gibilere ancak yine de yazayım; RX 6000 serisinde eski serilerdeki kadar sorun yok, ekran kartı driverının stabil sürümünü indirdiğinizde de sorun yaşama olasılığınız çok düşük. Ezbere konuşmayı bırakın artık.

Genelde oyun oynayacağım ve render gibi bir işim yok, bana hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmasını istemiyorum hem yazımsal hem donanımsal olarak, hangisini almalıyım?
RX 6700 XT alabilirsiniz hocam.

NVIDIA'nın kusursuz olduğuna inandığınız için bir şey anlatmak imkansız sizin gibilere ancak yine de yazayım; RX 6000 serisinde eski serilerdeki kadar sorun yok, ekran kartı driverının stabil sürümünü indirdiğinizde de sorun yaşama olasılığınız çok düşük. Ezbere konuşmayı bırakın artık.

RX 6700 XT alabilirsiniz hocam.

Ezbere mi? Burada gerçek deneyim konuşuyor dostum 3 ay önce aldığım kart bana ağız tadıyla bir oyun zevki vermedi her gelen güncelleme de güncellesek mi? Güncellemesek mi diye düşünüyoruz bir bildiğimiz var da konuşuyoruz.

Ezbere mi? Burada gerçek deneyim konuşuyor dostum 3 ay önce aldığım kart bana ağız tadıyla bir oyun zevki vermedi her gelen güncelleme de güncellesek mi? Güncellemesek mi diye düşünüyoruz bir bildiğimiz var da konuşuyoruz.
Teknoloji işi şans işi kendi tecrübelerinizden net bir yargıda bulunmanız saçma olur. Uzun süre RX 580, 550 gibi kartları kullandım bir sorun yaşamadım ki RX 6000 serisi çok daha az sorun barındırıyor 500 serisine göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı