RTX 3060 Valorant düşük FPS veriyor

ReXa42

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartım RTX 3060 Dual işlemci i5 12400F 12. nesil ama 100 200 alıyor. Neden böyle? PC bayağı performanslı oysaki.

i5 8600K GTX 1060 6 GB ile 290-320 FPS arası alıyorum. Full ayarlarda NVIDIA denetim masasında perfomansa çekip güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı denediniz mi?

Hocam,cok düşük, bazı basit seyleri kapatmis olabilirsiniz mesela güç yonetimi yüksek performansdami

i5 8600K GTX 1060 6 GB ile 290-320 FPS arası alıyorum. Full ayarlarda NVIDIA denetim masasında perfomansa çekip güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı denediniz mi?

En yüksekte her şey nihai performans vs.

Hocam,cok düşük, bazı basit seyleri kapatmis olabilirsiniz mesela güç yonetimi yüksek performansdami
Nihai de en yüksekte

En yüksekte her şey nihai performans vs.

Nihai de en yüksekte.

Isı değerleriniz nasıl acaba onun haricinde virüs veya trojan olabilir sağlam bir antivirüs ile bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Veya drivler güncel değilse güncelleyin en son çare format.

Hocam,cmd winget upgrade --all komutunu uygulayin sonra Y yes ,guncel olmayan suruculeriniz varsa günceller, yeniden cmd sfc/scannow komutunu uygulayin ,sisteminizdeki hatalari duzeltir

Hocam,cmd winget upgrade --all komutunu uygulayin sonra Y yes ,guncel olmayan suruculeriniz varsa günceller, yeniden cmd sfc/scannow komutunu uygulayin ,sisteminizdeki hatalari duzeltir
Tamam hocam çok teşekkürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…