Geçen bir Valorant oynuyordum daha sonra karşı takımdaki yor klonunu attı. Ben de o klona vurduktan sonrası anında mavi ekran verdi.
Bir de Windows 10'dan 11'e geçiş yaptıktan sonrası Valorant birden donmaya başlıyor her açtığımda. Valorant destek ile iletişime geçtiğimde yardımcı olamıyordu.
Operating System: Windows 11 Home Single Language 64-bit
System Manufacturer: HUAWEI
System Model: RLEF-XX
Processor: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H (12 CPUs), ~2.0GHz
Memory: 16384MB RAM
Graphics Card: Intel(R) UHD Graphics
Geçen bir Valorant oynuyordum daha sonra karşı takımdaki yor klonunu attı. Ben de o klona vurduktan sonrası anında mavi ekran verdi.
Bir de Windows 10'dan 11'e geçiş yaptıktan sonrası Valorant birden donmaya başlıyor her açtığımda. Valorant destek ile iletişime geçtiğimde yardımcı olamıyordu.
Virüs taraması yapınız.
Vanguard, Riot İstemcisi ve Valorantı kaldırınız.
Bir süre sisteme kurmayınız.
Virüs taraması yapmanızı istedim çünkü mavi ekran hatalı veya sahte bir sürücüyü yakalamış gibi gözüküyor. Şüphelendim ==> DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION (c9)
Virüs taraması yapınız.
Vanguard, Riot istemcisi ve Valorant'ı kaldırınız.
Bir süre sisteme kurmayınız.
Virüs taraması yapmanızı istedim çünkü mavi ekran hatalı veya sahte bir sürücüyü yakalamış gibi gözüküyor. Şüphelendim ==> DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION (C9)
***İlk olarak bu rehberi uygulamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız şarttır. İleride sistem çökmesi ve açılmama gibi sorunlar oluşturabileceği için başlangıç onarma kısmından veya güvenli moddan oluşturduğunuz noktaya girebilmeniz için gereklidir. Win+R, Verifier.exe Windows...
***İlk olarak bu rehberi uygulamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız şarttır. İleride sistem çökmesi ve açılmama gibi sorunlar oluşturabileceği için başlangıç onarma kısmından veya güvenli moddan oluşturduğunuz noktaya girebilmeniz için gereklidir. Win+R, Verifier.exe Windows...
Valorant güncelleme bilgisinde mavi ekranlar düzeltildi gibi bir ibare kullanana kadar önermem ama eğer çok seviyorsanız 1 hafta falan oynamayın derim. Bu yolu izlerseniz sorun çözülür gibi.
Bir sorun çıkar yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz
@İlyax hocam konuyu da çözüldü olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum