Çözüldü RTX 3060 ve 11400H ile Valorant 200 FPS üstüne çıkamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XiaResS

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. RTX 3060 6 GB kullanıyorum. Kasa değil laptop sahibiyim. i5 11400H var işlemci olarak. RAM gayet yeterli 32 GB. Fakat FPS 140-200 aralarında geziyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hocam dediğimi yaptınız mı artış oldu mu?

Herhangi bir şey değişmedi hocam.

Problemi çözdüm. Sorunu bilgisayarı sıfırlayarak hallettim. Hem eski performansının 2 katına ulaştı hem de depolama alanı açıldı. Yardım ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
CS oynamıyorum son zamanlarda. Sorunum Valorant ile alakalı. Ayrıca hikayeli oyunlarda bir problem yokken bu tarz oyunlarda düşük FPS can sıkıyor :/

Benim laptop senin laptoptan 2 kat daha kötü ben bile Valorant'ta 220 - 240 FPS alıyorum

CS oynamıyorum son zamanlarda. Sorunum Valorant ile alakalı. Ayrıca hikayeli oyunlarda bir problem yokken bu tarz oyunlarda düşük FPS can sıkıyor :/
Nvidia grafik ayarlarını düzenle baya fark ediyor. Ryzen 3 3100 gtx 1660s ile 280fps i yakalıyorum genel olarak 250 lerde geziyor.

Dostum bendede i5 12500H RTX 3050 var bende Valorant'ta 140 150 arası FPS alıyordum şimdi yeni temiz format attım şu an 240 270 arası alıyorum bir de bakım yapmadıysan bakım yap FPS'in artar.

Son gelen güncellemeden sonra benmde öyle oldu bir optimizasyon problemi var bence.

Herhangi bir şey değişmedi hocam.

Problemi çözdüm. Sorunu bilgisayarı sıfırlayarak hallettim. Hem eski performansının 2 katına ulaştı hem de depolama alanı açıldı. Yardım ve tavsiyeler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…