Çözüldü RTX 3060 ve 11400H ile Valorant 200 FPS üstüne çıkamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XiaResS

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. RTX 3060 6 GB kullanıyorum. Kasa değil laptop sahibiyim. i5 11400H var işlemci olarak. RAM gayet yeterli 32 GB. Fakat FPS 140-200 aralarında geziyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hocam dediğimi yaptınız mı artış oldu mu?

Herhangi bir şey değişmedi hocam.

Problemi çözdüm. Sorunu bilgisayarı sıfırlayarak hallettim. Hem eski performansının 2 katına ulaştı hem de depolama alanı açıldı. Yardım ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
Fark yaratır mı hocam?

Kontrol edeyim.

Site yeni geldi hocam. Armoury Crate güncelleme sonrası 200 civarında gezmeye başladı ve şöyle bir şey söyleyebilirimki yerine göre 310 civarına geldi. Fakat bu artış 10-20 saniye civarı sürüyor. Nasıl sabit tutabilirim?

Dostum bendede i5 12500H RTX 3050 var bende Valorant'ta 140 150 arası FPS alıyordum şimdi yeni temiz format attım şu an 240 270 arası alıyorum bir de bakım yapmadıysan bakım yap FPS'in artar.

Herhangi bir şey değişmedi hocam.

Problemi çözdüm. Sorunu bilgisayarı sıfırlayarak hallettim. Hem eski performansının 2 katına ulaştı hem de depolama alanı açıldı. Yardım ve tavsiyeler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı