RTX 3060 ve R5 3600 darboğaz yapar mı?

Gayet düzgün şekilde besliyor hocam. İnternetteki bütün videolarda gayet düzgün bir performans alınmış. 3600, 2070S besleyebiliyorsa 1080'de besler.
Hocam sistemim şuan kurulu. Ve dün akşam yine BF5 oynadım. 64 kişilik bir sunucuda GPU kullanımım %80 i geçemedi. 60-70 arasında sürekli gidip geldi. Offline herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Fakat online oyunlarda ciddi derecede darboğaz yapıyor.

Hocam sistemim şuan kurulu. Ve dün akşam yine BF5 oynadım. 64 kişilik bir sunucuda GPU kullanımım %80 i geçemedi. 60-70 arasında sürekli gidip geldi. Offline herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Fakat online oyunlarda ciddi derecede darboğaz yapıyor.
Umarım imzanızdaki 9600KF'yi 3600 ile eş gösterip söylemiyorsunuzdur.

Umarım imzanızdaki 9600KF'yi 3600 ile eş gösterip söylemiyorsunuzdur.
Geçenlerde konu açtım. AMD sisteme geçiş yapmak istediğimi belirttim. Neticesinde bir dostumun 2. Bilgisayar olarak kullandığı R5 3600X tabanlı sistemi kendisinden ödünç aldım. Ve ekran kartımı 3600X ve 9600KF arasında ne kadar fark var diye test ettim.

Geçenlerde konu açtım. AMD sisteme geçiş yapmak istediğimi belirttim. Neticesinde bir dostumun 2. Bilgisayar olarak kullandığı R5 3600X tabanlı sistemi kendisinden ödünç aldım. Ve ekran kartımı 3600X ve 9600KF arasında ne kadar fark var diye test ettim.
Açıkçası bu ikilide darboğaz söz konusu bile değilken sizin oynadıklarınızda nasılsa darboğaz yaşanıyor. İnternetten 10 video baktım, 10 tanesinde de düzgün performans alınıyor.

Açıkçası bu ikilide darboğaz söz konusu bile değilken sizin oynadıklarınızda nasılsa darboğaz yaşanıyor. İnternetten 10 video baktım, 10 tanesinde de düzgün performans alınıyor.
Kendi sistemimi almadan önce bir çok yerde videosunu izledim. Hiçbirinde darboğaz yoktu. Fakat açtığım konulara bakarsanız BF5 oyununda %50 kullanım ile oynadığıma şahit olursunuz. R5 3600X içinde bir video hazırlamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı