RTX 3060 yerine alınabilecek ekran kartı önerisi

nywrst

Centipat
Daha fazla  
Şu an kullandığım ekran kartım RTX 3060 bunu satıp daha iyi bir şey almak istiyorum. Ultra ayarlarda daha rahat oyun açmak için içerik vs ürettiğim için lazım oluyor. RX kartlar hakkında fazla bilgim yok önerirseniz bakabilirim. Şu anlık 3070 Ti veya 3080 düşünüyorum, sizce?

Nvidia'nın marka değeri daha yüksek. Elden çıkartmak istediğinde de rahat rahat çıkartırsın. Ben RX6600 kullanıyorum 1080p'de performansı tatmin edici.
4070'ten aşağısına değmez.
Uzun süre yükseltme yapmayacaksan arkadaşın dediği çok doğru.

Ekran kartı önerelim de Total'de bütçe ne işlemci ne?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O bütçeyle ve o işlemci ile 3060'ı değiştirmeye değmez. Hala güncel bir sistem.

Hocam bilmiyorum kararsızım bende dediğim gibi içerik üreticiliği yapıyorum kendi düzeyimde ve RDR2 Dying Light 2 ve diğer açık dünya oyunları için RTX 3060 yetersiz kalıyor bir yerden sonra.

Genele bakmak gerekirse şu an min en iyi ekran kartı her şey olarak NVIDIA ekran kartlarını baz alırsak 3060 çünkü her konuda iş yapıyor bende 3060 12 GB kullanıyorum hala zaten Eagle versiyonu olan eğer paranız varsa 4070 Super veya 3080 alabilirsiniz NVIDIA olarak diğerlerini önermem çünkü iyi değil hem gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…