RTX 3060 yerine alınabilecek ekran kartı önerisi

Genele bakmak gerekirse şu anmin en iyi ekran kartı her şey olarak NVIDIA ekran kartlarını baz alırsak 3060 çünkü her konuda iş yapıyor bende 3060 12 GB kullanıyorum hala zaten Eagle versiyonu olan eğer paranız varsa 4070 Super veya 3080 alabilirsiniz NVIDIA olarak diğerlerini önermem çünkü iyi değil hem gereksiz.

3080 almak için baktım ama 0 kartlar 20k fiyattan başlıyor bilemedim 2. el alınır mı?

Paranız varsa işiniz gücünüz bilgisayar üzerindeyse 4090'ı çekin şu piyasada veya 4080 alabilirsiniz fakat en iyi bütçe dostu olarak bu yazdıklarım var.

3080 almak için baktım ama 0 kartlar 20k fiyattan başlıyor bilemedim 2. el alınır mı?

Vallahi reis 2. el kullanmadım cidden bilmiyorum sana bir şey desem yalan yanlış bilgi verebilirim fakat bildiğim tek şey var o ekran kartı ağır işler mining gibi vesayri boş boş şeylerle yorulmadıysa alınabilir sonuçta ekran kartın senin olacak sonsuza kadar.

Herifin ne yaptığı belli değil virüs vardır o bile mining yapıyor olabilir yani.

Paranız varsa işiniz gücünüz bilgisayar üzerindeyse 4090'ı çekin şu piyasada veya 4080 alabilirsiniz fakat en iyi bütçe dostu olarak bu yazdıklarım var.

Vallahi reis 2. el kullanmadım cidden bilmiyorum sana bir şey desem yalan yanlış bilgi verebilirim fakat bildiğim tek şey var o ekran kartı ağır işler mining gibi vesayri boş boş şeylerle yorulmadıysa alınabilir sonuçta ekran kartın senin olacak sonsuza kadar.

Herifin ne yaptığı belli değil virüs vardır o bile mining yapıyor olabilir yani.

Sağ olun hocam kralsınız.

Zibilyon tane virüs çeşidi var o yüzden ben 2. eli önermem ama o dediğim ekran kartları piyasadaki en iyi ekran kartları orta halli bir insan rahatlıkla alabilir onu zaten daha da üzeri gereksiz kalıyor.

Hocam bilmiyorum kararsızım bende dediğim gibi içerik üreticiliği yapıyorum kendi düzeyimde ve RDR2 Dying Light 2 ve diğer açık dünya oyunları için RTX 3060 yetersiz kalıyor bir yerden sonra.
Alacağın kart bu bütçede 3060'tan pek farklı olmayacak. Anca 3060'ı satarsan üstüne eklersen ucu ucuna 4070 alırsın. Ama işlemcin belli. Ne kadar verim alırsın şüpheli. Komple sistemi satıp indirim kovalayıp 12-13K değilde 17-18K koyup DDR5 4070 sistem alırsın.

3080 le elraen gibi yayınlarda açarsın upload hızın vardır ben anlamam yayın işlerini her şeyi yaparsın montajlarsın ben After Effects kullanıyorum mesela seri render oluyor rahat yani.

3080 dediğin ayı gibi bir ekran kartı boru değil yani.

Hem de dehşet pahalıda değil.

Tabii işlemcide önemli kalıyor bu doğru PSU yine pek önemli değil vereceğin Max 2 bin lira olur yani 3080 veya 4070 s al kafan rahat olsun.

Patlama olayları bir efsanedir bir tık iyisini alırsın oldu bitti bu dediklerimi dinle sen milleti dinleme kendin öğren her şeyi yardım istememeye çalış burası forum akıllı adamlar var ama gidip bunları hazır bir sistem olarak sorarsan sana en dandik sistemi kakalarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı