RTX 3060'lı sistem CS:GO'da 200 FPS'e düşmeye başladı

İşletim sistemi
Windows 10

Rewolf

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO
Ekran kartı
Zotac RTX 3060
Anakart
MSI A520M-A Pro
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Merhaba 2 ay önce aldığım RTX 3060 Ryzen 5 5500 sistemim ile CS:GO'da 250-300 FPS alırken bugün 200 FPS'nin altında alıyorum. Sorun nedir?

Oyun daha çok yeni sistemin ile alakalı olduğunu sanmıyorum

Oyuna kendi çapında devasa sayılabilecek bir grafik güncelleştirilmesi geldi ki CS:GO gibi oyunlar ekran kartından çok işlemci kullanan oyunlar ve sizin işlemciniz görece zayıf bir işlemci. Oyununda optimizasyon sorunlarını göz önüne alınca sıkıntı yaşamanız gayet normal zamanla oyun optimizasyonu arttıkça sıkıntınız geçer ki 200 FPS gayet iyi bir değer bence...

Merhaba 2 ay önce aldığım RTX 3060 Ryzen 5 5500 sistemim ile CS:GO'da 250-300 FPS alırken bugün 200 FPS'nin altında alıyorum. Sorun nedir?

CS 2 çıktı hala tam bir optimizasyon geldiğini sanmıyorum.
RX6600 R5 5600 ile yüksek ayarlarda bayağı drop yiyordum bende başta ayarları ortaya alarak çözdüm sorunu.

1 oyun CS:GO değil artık
2 oyuna bir sürü fizik motoru ve grafik iyileştirilmesi yapıldı
3 oyun yeni bugün bile 2 GB güncelleme alıyor

Arkadaşım siz komaya mı girdiniz oyun çıkarken?

Olay işlemciyle alakalı, optimizasyon zaten iyi değil. Senin işlemcine göre bana iyi bir değer gibi geldi, optimizasyon iyileştikçe değerler artacaktır.

1 oyun CS:GO değil artık
2 oyuna bir sürü fizik motoru ve grafik iyileştirilmesi yapıldı
3 oyun yeni bugün bile 2 GB güncelleme alıyor

Arkadaşım siz komaya mı girdiniz oyun çıkarken?
Bende biliyorum CS:GO olmadığını ve hergün güncelleme aldığını zaten CS:GO 2 çıktığı zamanda 250-300 FPS alıyordum ayrıca komayada girmedim.

Benim GTX 1050 Ti sistem 135 FPS alıyor orta ayarlarda sizin daha fazla almanız gerek.
Diyorum ya işte .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…