Ahmet Agah
Femtopat
Daha fazla
Merhaba ben PC'yi alalı toplasanız Max 5 ay olmuştur ama 2 haftadır karşılaştığım bir sorun var. 2 hafta öncesine kadar bilgisayarım bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyordu ama bir gün sabah kalktığımda Fortnite oynayayım dedım ve maça girdikten 2 dakika sonra ekran dondu bekledim bekledim düzelmedi güç tuşundan kapattıım açtım tekrardan girdim gene aynısı oldu. Diğer oyunlarda denedim LoL vesaire bir sıkıntı olmadı RDR2 de denedim gene aynı sorun oluştu cok takmadım birkaç gun geçti düzelir herhalde dedim gene aynı sorun oldu format atim dedim düzelir dedim gene düzelmedi. Artık donuyor birkaç saniye ve PC kendine tekrardan başlatıyordu kimi zaman oyunu oynayabiliyordum cıktıktan 5-10 dakıka sonra donuyordu ekran kartı sürücüsünü gücelledim yine aynısı oldu bir şey değişmedi ne yapsam olmadı. Sistemimde köü değil 3060 ve Ryzen 5 5500 var 16 GB RAM var yani gayet iyi bir sistem 100 saat RDR2'im bile var bu sistemle. Donduğu zamanlar CTRL+Windows+Shift+b de yapıyordum ama işe yaramıyordu kasanın herhangi bir hasar alma durumuda olmadı. Rica etsem cevap verir misiniz neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun?