RTX 3070 Battlefield 1 60 FPS'te ısınıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
32 gb corsair 3600mhz
Ekran kartı
Msi 3070 gaming x trio
Anakart
Asus tuf b550
İşlemci
Amd 5600x
AMD 5600X ve MSI 3070 Gaming X Trio kullanıyorum. Kasa Xigmatek cockpit model. Yan kapak açık sıvı soğutucu Xigmatek Aura 360, Battlefield 1 FPS 60'a sabitliyorum ve görüntü kalitesini orta seçiyorum. GPU ısısı 70 derece CPU ise 46 derece de seyrediyor, acaba kasadaki 700 watt PSU yetersiz mi kalıyor bunu nasıl anlayabilirim?

Hocam bana normal geldi ama.

GPU için 70 derece gayet normal , özellikle bu havalarda iyi bile sayılabilir diyebilirim Şahsen bende Gigabyte Windforce 2060 var her zaman 82 derecelerde yani sınırda geziyor.

MSI ekran kartlarında termal macun sorunu oluyor. Benim GTX 1080 80'nin altına inmezdi. Açtım baktım GPU hariç her yerinde termal macun var.

MSI ekran kartlarında termal macun sorunu oluyor. Benim GTX 1080 80'nin altına inmezdi. Açtım baktım GPU hariç her yerinde termal macun var.
Ortalama 1 yıllık kart hocam akşamdan akşama kullanıyorum PC sadece oyun amaçlı.

PSU ile bir alakası yok hocam.
Fanlar çalışıyor mu? Çalışıyorsa kaç tanesi çalışıyor?
Oyunu kapamıştım hocam tekrar açtım, 3 fanda çalışıyor devamlı olarak GPU ısınmaya başlayınca.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…