RTX 3070 ekran kartı olan 40 bin TL sistem alınır mı?

Asla o parayı hak edecek bir hazır kasa değil.

50K bütçen varsa ve daha ekipman-monitör gibi parçalar da alacaksan sana bu sistemi öneririm.

Kasanın büyük gözüktüğüne bakma, aslında hiçte öyle değil. Attığın hazır sistem ile arasında yatayda pek fark yok.

Yanına da güzelinden 2K 144-165Hz bir monitör yapıştırdın mı tadından yenmez. Ayrıca o bütçede 4070 sistem de alınmaz, 4070 için maksimum 30K verilir daha üstü mantıksız. 7800 XT, 4070'ten çok daha güçlü.

Son düzenleme:
Merhaba herkese, bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak konu hakkında pek bilgim yok. İhtiyaçlarım arasında oyun oynamak, derslerimi yapmak ve ilerleyen zamanlarda yazılım öğrenmek bulunuyor. Oynamak istediğim oyunlar arasında Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, City Car Driving, Counter-Strike 2, Valorant, Battlefield 1, Battlefield 2042, Grand Theft Auto 5 ve Fortnite yer alıyor.

Almak istediğim bilgisayarın özellikleri şu şekilde: İşlemci olarak 12. nesil i7-12700K, 32 GB DDR5 RAM, 4TB M.2 2280 PCI-e 4.0 SSD depolama, ekran kartı olarak RTX 3070 GDDR6 8 GB. Bu bilgisayarın fiyatı 40.000 TL ve kasası Aorus model S.

Sizce bu bilgisayarı almam uygun mu? İnternette gelecekte çıkacak oyunları oynatmaz deniliyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, daha sonra ekran kartını daha üst bir modelle değiştirebilir miyim ve değiştirirsem uyumlu olur mu? Monitör olarak 1080p mi yoksa 2K bir monitör mü tercih etmeliyim?

Eki Görüntüle 2059030
Bu kasa nasıl içindeki parçaları soğutacak? Ciddi sorudur.

Asla o parayı hak edecek bir hazır kasa değil.

50K bütçen varsa ve daha ekipman-monitör gibi parçalar da alacaksan sana bu sistemi öneririm.

Kasanın büyük gözüktüğüne bakma, aslında hiçte öyle değil. Attığın hazır sistem ile arasında yatayda pek fark yok.

Yanına da güzelinden 2K 144-165Hz bir monitör yapıştırdın mı tadından yenmez. Ayrıca o bütçede 4070 sistem de alınmaz, 4070 için maksimum 30K verilir daha üstü mantıksız. 7800 XT, 4070'ten çok daha güçlü.
Doğru söylüyorsunuz, biraz da olsa görseli hoşuma gitmişti, ancak gereksiz para vereceğimi internetten test videolarını izleyerek görmüş oldum. Bu sistem daha güzel gözüküyor. Önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı