G guvanarida Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 RAM GSkill RipjawsV 16GB(2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Ekran kartı Palit RTX3070 GAMINGPRO 8GB 256Bit Anakart MSI MPG B550 GAMING PLUS DDR4 İşlemci AMD Ryzen 5 5600X Merhaba, Oyunlar sürekli hata veriyor İlgili konuda, Ekran kartının GPU frekansını 100 MHz düşür. Ben de ilk aşamada ekran kartı sorunu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle bir tavsiye aldım fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Oyunlar sürekli hata veriyor İlgili konuda, Ekran kartının GPU frekansını 100 MHz düşür. Ben de ilk aşamada ekran kartı sorunu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle bir tavsiye aldım fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
KS KS G guvanarida Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #11 Windows 11 Bükücü dedi: Şimdi deneyin hocam. Yine de kaydedip profile atın, her an için. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca, -100 ayarı gidiyor. Her bilgisayarı açtığımda yapacak mıyım bu işlemi? Artı 0 Eksi
Windows 11 Bükücü dedi: Şimdi deneyin hocam. Yine de kaydedip profile atın, her an için. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca, -100 ayarı gidiyor. Her bilgisayarı açtığımda yapacak mıyım bu işlemi?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 1 Ağustos 2022 #12 god tier dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca, -100 ayarı gidiyor. Her bilgisayarı açtığımda yapacak mıyım bu işlemi? Genişletmek için tıkla... Hicam soylemeyi unuttum. Windows ikonuna basip kaydedin. Artı 0 Eksi
god tier dedi: Dediğiniz gibi yaptım fakat bilgisayarı yeniden başlatınca, -100 ayarı gidiyor. Her bilgisayarı açtığımda yapacak mıyım bu işlemi? Genişletmek için tıkla... Hicam soylemeyi unuttum. Windows ikonuna basip kaydedin.