RTX 3070 için 2K 180 Hz vs 1080p 240Hz

Bu durumda 1080p 240hz alıp, 2 monitör kullanması daha mantıklı olur, oynayacağı oyuna göre geçiş yapar, hem günümüzde 2 monitörü kullanımı daha rahat ve yaygın.
Masam dar daha geniş bir masa almam gerek,ilk başta direk ekran kartını değiştirmeyi düşündüm fakat 5070 bile taksam cs 2 oynarım sadece eskisi gibi hikayeli oyunlar pek sarmıyor.

27 inç 1080p için büyük mü olur?

27 inç 1080p için büyük olur mu?

Vallahi ben de 2K kullandığım için şu an geçersem kötü görünür diye düşünüyorum ama oyun hariç çünkü oyunu CS2 1366x768 oynuyorum. Muhakkak genel olarak çözünürlük daha kötü gelecektir ama dediğim gibi derdiniz CS2 ise bence hiç sorun yok, ben de geçmeyi çok düşündüm ama masraf yapmamaya karar verdim.

Vallahi ben de 2K kullandığım için şu an geçersem kötü görünür diye düşünüyorum ama oyun hariç çünkü oyunu CS2 1366x768 oynuyorum. Muhakkak genel olarak çözünürlük daha kötü gelecektir ama dediğim gibi derdiniz CS2 ise bence hiç sorun yok, ben de geçmeyi çok düşündüm ama masraf yapmamaya karar verdim.
4:3 alışsam sorun değil aslında ama alışamıyorum.

Dell Alienware AW2720HFA 27″ 1ms 240Hz Full HD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Dell Alienware AW2720HFA 27″ 1ms 240Hz Full HD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör

Monitör bu arkadaşlar bu arada arkadaşımla takasa girecem girersem.Aranızda kullanan veya kullanan kişilerin deneyimlerini duyup aktarabilecek birisi varsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı