RTX 3070 için monitör tavsiyesi

Corolla

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M K
1 TB Kingston KC3000
16 GB 3600 Mhz Ram
Meslek
Yok
RTX 3070 ekran kartım var. Monitör alacağım. FHD mi yoksa 2K mı karar veremedim. İşlemcim R5 5500 fakat monitör aldıktan sonra yükselteceğim. Görüntü kalitesi Hz'den daha önemli benim için. Tabii çok düşük Hz'de olmasın. Rekabetçi oyun arada oynuyorum. Daha çok genel oyunlar oynuyorum. GTA 5 BeamNG.drive ETS 2 vs... Bütçem maksimum 7-8 bin TL. Monitör önerir misiniz?

Oynadığınız oyun türüne göre değişebilir ama 3070 2K ekran kartı bence 2K monitör almak daha iyi olur. Hem ucuz hem de güzel olduğunu düşündüğüm;
Monitörü alınabilir. IPS olup daha iyi olanlar da var 8, 9kdan başlıyor fiyatları.

Çöp bir monitör burada incelemesi yapılmış.

Olabilir İtopya'nın tanıtım videosunda iyi duruyordu. Reklam amaçlı da iyi gösterilmiş olabilir. Yine de fiyatına göre güzel bence.

Olabilir İtopya'nın tanıtım videosunda iyi duruyordu. Reklam amaçlı da iyi gösterilmiş olabilir. Yine de fiyatına göre güzel bence.
VA almayın ghosting sorunlu diye konular açmak istiyorsanız GS27QC bu görevi üstlenebilir. Bol bol ghosting, düşük parlaklık ve soluk renklere sahip çünkü.

Adamakıllı eli ayağı düzgün 2K monitör var mı hocam bu bütçede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…