DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 3 Ağustos 2021 #11 codWarzone dedi: Bu konuyla ilgili yakın zamanda 3 4 farklı onu açtım, 10'ar adet etiket koydum fakat 2-3 kişi ancak cevapladı. Genişletmek için tıkla... Siz yine de alacağınız zamana yakın tekrar açın. Kimseyi de etiketlemeyin, etiketlenince insan belki ne diye etiketliyor deyip hiç bakmayabilir.
codWarzone dedi: Bu konuyla ilgili yakın zamanda 3 4 farklı onu açtım, 10'ar adet etiket koydum fakat 2-3 kişi ancak cevapladı. Genişletmek için tıkla... Siz yine de alacağınız zamana yakın tekrar açın. Kimseyi de etiketlemeyin, etiketlenince insan belki ne diye etiketliyor deyip hiç bakmayabilir.
C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 3 Ağustos 2021 #12 DocPill dedi: Siz yine de alacağınız zamana yakın tekrar açın. Kimseyi de etiketlemeyin, etiketlenince insan belki ne diye etiketliyor deyip hiç bakmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok birilerini etiketlemiyorum. Sistem toplama, RTX 3070 sistem, RX5800 X sistem vs.
DocPill dedi: Siz yine de alacağınız zamana yakın tekrar açın. Kimseyi de etiketlemeyin, etiketlenince insan belki ne diye etiketliyor deyip hiç bakmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok birilerini etiketlemiyorum. Sistem toplama, RTX 3070 sistem, RX5800 X sistem vs.