Merhaba, Gaming laptop soğutucu önerir misiniz? Bilgisayarın soğutması iyi ancak yaz aylarında daha serin tutmak istiyorum. Bilgisayarım HP Omen 17 bu cihaza göre 400-500 TL'lik soğutucu önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Çift veya 4 fanlı bir soğutucu alın geçin. Aralarında hiç fark yok. Zamanında Zalman marka iyi bir soğutucu aldım, 50 liralık soğutucuyla arasında hiç fark yoktu. Notebook soğutucular en fazla 1-2 derece etki ediyor zaten.
Normal kasa fanını tersine çevirip custom soğutma yapabilirseniz çok daha etkisini görürsünüz. 1200-1800 RPM'de döndüklerinden laptopun ızgaralarından içeriye soğuk havayı basarlar. Notebook soğutucu fanları hiç üflemiyor bile.
Notebook soğutucu almak yerine PC'nin arka ayaklarını yükseltseniz öyle güzel soğutuyor ki çoğu laptop. Fanların olduğu ızgaralar hava çekebilse her şey güzel olacak.
CMT Siyah Plastik Yükseklik Ayarlı Laptop Standı Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! CMT Siyah Plastik Yükseklik Ayarlı Laptop Standı özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!
www.cimri.com
Farklı çeşitlerine bakılabilir. Hem ucuz, hem elektrik harcamıyor. Bende işe yarıyor.
Merhaba, Gaming laptop soğutucu önerir misiniz? Bilgisayarın soğutması iyi ancak yaz aylarında daha serin tutmak istiyorum. Bilgisayarım HP Omen 17 bu cihaza göre 400-500 TL'lik soğutucu önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sogutucunun fanlari bilgisayarin altindaki izgaralarin tam altinda konumlacak bir urun secin aksi taktirde diger taraftara hava uflenmesinin pek bir etkisi yok. Uflenen soguk hava tam izgaralara denk gelsin ki etkisi olsun.