A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.152 Çözümler 2 3 Temmuz 2023 #11 MaGeNDaVi dedi: Kartın orijinal bıosunu tekrar kurabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.30 da itibaren bakabilir ve araştırarak bıos kurabilirsin,yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu tespit ettim. Kartı aldığım kişi bana oc olmayan tuf kutusunda vermiş ama kart oc model bir kart. arkadaki etiketi geldi aklıma ordan baktım. Şu an herşeyi baştan yapacağım.
MaGeNDaVi dedi: Kartın orijinal bıosunu tekrar kurabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2.30 da itibaren bakabilir ve araştırarak bıos kurabilirsin,yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu tespit ettim. Kartı aldığım kişi bana oc olmayan tuf kutusunda vermiş ama kart oc model bir kart. arkadaki etiketi geldi aklıma ordan baktım. Şu an herşeyi baştan yapacağım.