Merhaba arkadaşlar, bundan uzun zaman önce elimde GTX 1080 ekran kartım vardı. Benzer sorunları yani dokuların iç içe geçmesini, bina çatısının önüme kadar parça halinde gelmesini. Olmayan bir nesnenin önümde varmış gibi görünmesi sorununu bahsettiğim GTX 1080 ekran kartımda yaşamıştım. Ne yazık ki kendisi artık kullanılamayacak bir hale geldi.
Şimdilerde ise gene benzer bir sorunla karşı karşıyayım. Elimde KO RTX 3070 ekran kartı var 2K monitör ve R5 3600 işlemci var. Modern Warfare 2019 multiplayer 1 saat kadar oynadım bir sorun yaşamadım. Sonrasında bir Warzone gireyim dedim. İlk girdiğimde ekran da zibilyon tane renk belirdi piksel piksel oyun neredeyse ortadan kayboldu. Sonrasında ise ekran beyaz ve siyahlık arasında gitti geldi. Oyun oynuyor karakter hareket ediyor ama sadece birkaç tane nesne göre biliyordum. Sonrasında oyunu lobiye alayım tekrar gireyim dedim sonuç video da gördüğünüz gibi. Bu sorunun ekran kartından olma ihtimali nedir acaba? Bu sorun gibi olmasa da Forza 5'te de asfalt ın bazı yerleri siyah şekilde görünüyordu. Diğer hiçbir oyunlarda bu sorunu yaşamadım.