RTX 3070 sabit hızda çalışıyor

Daha fazla  
3070 ekran kartım boştayken 50-60 derece oyunlarda ise 65 -70 derece arasında çalışıyor. Ancak anlamadığım şey ekran kartı sürekli sabit GPU ve hafıza hızında çalışıyor nasıl düzeltmeliyim? Forumdaki bir arkadaşın benimle aynı 3070'i boştayken 34 derecede çalışıyor.

RD.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlatın ve ThundMaster ekran görüntüsü fotoğrafını tekrar paylaşın.
Her şey aynı sabit MHZ'de çalıştığı için olabilir mi gerektiğinde boostlamadığı için de bu sıcaklık değeri çıkıyor olabilir ?

Dosya Ekleri

• dfdfdfdfdfdf.PNG
    dfdfdfdfdfdf.PNG
    196,9 KB · Görüntüleme: 108
Arkada uygulama açık olduğu için duruma göre yükseltir frekans kendisini. Uyarlamalı seçeneği kalsın. ThunderMaster uygulamasını kullanmadığım için, frekansı neye göre gösteriyor bilmiyorum. MSI Afterburner var ise oradan paylaşın ekran görüntüsü, yoksa da yüklemenize gerek yok. Dediğim ayarı yapmanız yeterlidir. Bu arada arkadaşınızın boşta 35 derece gördüğünü söylemişsiniz, arkadaşınız fanları çalıştırıyor olabilir.

Arkada uygulama açık olduğu için duruma göre yükseltir frekans kendisini. Uyarlamalı seçeneği kalsın. ThunderMaster uygulamasını kullanmadığım için, frekansı neye göre gösteriyor bilmiyorum. MSI Afterburner var ise oradan paylaşın ekran görüntüsü, yoksa da yüklemenize gerek yok. Dediğim ayarı yapmanız yeterlidir. Bu arada arkadaşınızın boşta 35 derece gördüğünü söylemişsiniz, arkadaşınız fanları çalıştırıyor olabilir.
Fanları çalıştırmıyorum dedi ancak bilmiyorum forumdan bir arkadaş söyledi.

Dosya Ekleri

• teknıpoat.PNG
    teknıpoat.PNG
    133,3 KB · Görüntüleme: 110
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı