RTX 3070 sistemden PlayStation 5'e geçmeye değer mi?

Katılım
22 Mart 2020
Mesajlar
3.300
Makaleler
20
Çözümler
13
Bütün parçalarım Aorus ve şu an toplanmaya kalkınsa en az 35 bin TL tutacak üst düzey bir sistem. Çevre birimleriyle birlikte satsam 3/1 parayla PS5 alabiliyorum. Sony, birçok oyunu aylık 40 TL'ye oynama fırsatı veriyor. Pintipanda video çekti. Benim sorularım şunlar:

1- PS 5'te klavye ve mouse ile oynayabilir miyim? (SteelSeries Apex Pro var ve gecikmesiz PS 5 oynanıyor diyor. Doğru mu?)
2- FHD veya 4K oynasam alacağım FPS aynı mı olacaktır?
3- PS 5'te her oyunda 4K'da 60 FPS sabit alabilir miyim?
 
Ben bu konuda güzel tavsiye verebileceğimi düşünüyorum. Yazın bilgisayarımı satıp PS5 almıştım. Fakat ben singleplayer oyunları sevmedigimi PS5 oynarken fark ettim. Bugün tekrardan PS5'i satıp şimdi PC topluyorum. Bir yandan bunun sebebi 3 yaşından beri PC ile iç içe olmam ve PC'de FPS oyunlarında yetenekliyken haliyle PS e geçince çok çok kötğ oynuyorsun. Ama sen benim gibi değil isen 4K TV alıp PS in tadını Single plauer oyunlarla çıkaracaksan tabii ki alınır.
 
Soyle soyleyeyim her oyunu klavye mouse ile legal olarak oynayamayacaksınız CoD Warzone ve serisi destekleyen oyunlardan biri mesela ama Battlefield serisi desteklemiyor.

FPS ve TPS oyunları ile aranız nasıl gamepad ile de oynayabiliyor musunuz?
Oynayamıyorsanız hiç tavsiye etmem.
Klavye mouse kullanmak icin Apex miydi neydi oyle bir aparat ile kullanabilirsiniz ama ban riski var diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı