RTX 3070 sistemden PlayStation 5'e geçmeye değer mi?

3/1 para ile Xbox alıp 3/2 para ile yeni bir sistem toplayın bence.
Xbox ne alaka ps den bahsediyoruz
Ha eklemeyi unuttum, PS5 bu gidişle PS Vita gibi olacak.
Birkaç yıl sonra buraya dönüp bakarız. Bakalım neler olmuş.

Ayn öyle PS Vita da ilk öyle olmuştu güzel bir cihazdı hala güzel fakat Sony PS Vita'dan söz bile etmiyor şu an hiç üretmemiş gibi PS5'den para alamasa PS5'i çöp eder.
 
Son düzenleme:
Xbox ne alaka PS'den bahsediyoruz

Ayn öyle PS Vita da ilk öyle olmuştu güzel bir cihazdı hala güzel fakat Sony PS Vita'dan söz bile etmiyor şu an hiç üretmemiş gibi PS5'den para alamasa PS5'i çöp eder.

Şu an PS5 için oyun yapmak yerine. PC için Last of Us remake yapıyor adamlar.
Ghost of Tsushima PS4 için çıkan son oyun olacaktı ama God of War ragnorok, Horizon forbitten, Spider-Man PS4'e geldi gelecek. Şaka gibi ama PS4 PS5'ten daha değerli çünkü aynı oyunlara sahip. PS5'in şu an bir avantajı yok
 
Xbox daha avantajlı?
O avantaj yazın psyede gelecek ki ayriyeten benim demek istediğim konu sahibi ps5den bahsederken sanki çok muhteşem bir cihaz gibi xboxı araya sokmayın.
Evet xbox şu an avantajlı oyun fiyatları ve game Pass yazın psyede game pass benzeri özellik gelecek oyun fiyatlandırmasına bir şe diyemem
 
Psdeki avantaj xboxınkinin yanında çok sonük.

O avantaj yazın psyede gelecek ki ayrıyeten benim demek istediğim konu sahibi PS5'den bahsederken sanki çok muhteşem bir cihaz gibi Xbox'ı araya sokmayın.
Evet Xbox şu an avantajlı oyun fiyatları ve Game Pass yazın psyede Game Pass benzeri özellik gelecek oyun fiyatlandırmasına bir SE diyemem.
 
Şahsen benim için PC çok başka bir platfrom. Buradaki yazışmalar olsun müzik film oyun ve oyun platform zenginlikleri. PS5 oyun grafik kalitesinin kralını yapsa yine PS5'e geçmeye değmez.
 
PS5 gereksiz pahalı. Ekran kartı 5700 XT gücünde. Bugün 5700 XT'nin muadili de 6600 XT. 14 15'e toplanıyor. Bilgisayar ile her işi yaparsın ama PS ile sadece oyun oynarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı