Burada bireysel yorumları bir tarafa bırakmamız lazım. Corsair, ürün yelpazesi ve kalite açısından zirvededir. Birinci diyemem çünkü farklı markalarında adı geçiyor. Bu kelimeyi kullanmak yanlış olur.
Lakin bir ürün patladı, bir üründen duman çıktı gibi bir yorum yaparsak Gamepower bir güç kaynağını yıllardır kullanan bir oyun meraklısının "çok güzel güç kaynağı" yorumunu da kabul etmemiz gerekir. Bunun benzeri BX500 SSD'sinde de olmuştu. Ali Güngör'ün bizzat bu konuda bir yorumu vardı, kaydetmiştim. Kulaktan dolma ya da tekil bakış açısı ile ürün değerlendirirsek konu cadı avına varır.
Corsair'in RM serisi vaktini bilişime adamış çoğu insan için güçlü ve başarılı bir güç kaynağı olarak görülür. Mesela Murat Gamsız. Seasonic'ten tut, Evga'ya kadar sayısız markanın ürününden birini seçebilirdi ama RM750 tercih etmiş. Ben bunu dikkate alırım, almalıyız hatta.
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 750W toplam gücün tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 750W güç kaynağı; tek 12V kanalından...
www.teknobiyotik.com
Bunlardan birini alın yeterli. Hatta SilverStone alın tamamdır.
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 750W toplam gücün tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 750W güç kaynağı; tek 12V kanalından...
www.teknobiyotik.com
Bunlardan birini alın yeterli. Hatta SilverStone alın tamamdır.
Murat Gamsız tercih etmis olabilir. Bunun sebebinin Turkiye'de cok alternatif olmamasina bagliyorum ben. Corsair'a buyuk guven ve saygi duyuluyor ayrica. Corsair aldin mi sirtin yere gelmez gibisinden. Ayni sekilde CP 2077 sistem toplama videsunda da Recep Baltas bu modeli onermisti.
Bence bunun sebebi bence alternatifsizlik. Buyuk markalar genelde yurtdisinda SeaSonic'e guveniyor mesela.
Neyse... Bence GF1 daha iyi bir secim.
Strider S, B Tier ve sesli calisiyor. Fiyatini hak etmiyor GF1 varken.
Gecen gun XPG 750W vardi ama stoğu bitmis maalesef.
Çoğunluk gf1 den yana oyunu kullanmış rm750 de üzmeyeceğine eminim hangisini alırsam uzun vadede götürecektir beni yarın mağazaya gideceğim bakalim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler
Çoğunluk gf1 den yana oyunu kullanmış rm750 de üzmeyeceğine eminim hangisini alırsam uzun vadede götürecektir beni yarın mağazaya gideceğim bakalim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler
@246941 Bugün gittim toughpower gf1 aldım ve taktım 20 dakika boyunca 7.1.0 sürümüyle power testi yaptım her hangi bır sıkıntı çıkmadı, ama ekran kartına tek kablo taktım. https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/123456-jpg.762988/ en sondaki gibi eski ekran kartımı da bu şekilde kullanıyorum. Sizde 2 kabloya dönmeme gerek var mı?