RTX 3070 sisteme 800-1200 TL PSU önerisi

Peki yardımlarınız için teşekkür ederim. Yine bir 750 Tavsiyesi verdiniz umarım bir sorun çıkmaz peki
Thermaltake olanımı alayım yoksa bunu mu.
CORSAIR RM750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU | ITOPYA
bu da baya iyi görünüyor.
Toughpower GF1 modeli daha iyi.

Toughpower GF1 modeli daha iyi.
Yeniden tüm yardımlarınız için teşekkür ederim bana zaman ayırdınız.

GF1 daha iyi. RM serisini pek onermem. Kalitesiz kapasitor kullaniyor. GF1, 1. sınıf Japon kapasitorleri kullaniyor.

Kisaca daha uzun omurlu ve sessiz.

RM PSU ile benzer sorunlari tekrar yasayabilirsiniz.

@CikiBavyer

Eğer bütçenizde milim oynamalar yapabiliyorsanız Toughpower GF1 önerilmiş, alın.

He aksi bir durum varsa RM750 sizi üzecek bir güç kaynağı değil. Murat Gamsız abimiz, kendi sisteminde bu güç kaynağına yer vermekte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@CikiBavyer

Eğer bütçenizde milim oynamalar yapabiliyorsanız Toughpower GF1 önerilmiş, alın.

He aksi bir durum varsa RM750 sizi üzecek bir güç kaynağı değil. Murat Gamsız abimiz, kendi sisteminde bu güç kaynağına yer vermekte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tabiki o kadar oynama yapabilirim toughpower gf1 almayı düşünüyorum yarın bir bakayım.

@CikiBavyer

RM serisi konusunda yanlış bir algı var. Onu da kafanızdan sileyim. Tom's Hardware'in RM650 güç kaynağı incelemesinde yer alan final yorumundan bir alıntıdır:

"I don't mind so much the Chinese-made caps since nowadays most caps are made in China, even some models from Japanese brands."

Kısaca meali: Çin olması burada bir eksi unsur değil. Artık Japon şirketleri bile ürünlerini Çin'de yaptırıyor.

Yani siz RM750'de alsanız, Toughpower GF1'de alsanız bir sorun yaşamanız çok çok düşük.

Bu dedigin dogru ama ben PSU konusunda Corsair'e guvenmiyorum. RM serisinin ilk modellerinde patlayanlar olmustu. Turuncu etiket VS serisini aciklamaya gerek yok herhalde.

Ek olarak bu model parasini hak etmiyor bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı