Çözüldü RTX 3070 Ti 82 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RTX 3070 Ti Aorus Master ekran kartım 3440x1440 çözünürlükte RDR2 de yüksek ayarlarda 80-82 dereceleri görüyor. Sabit olarak 79-80 ama. Kasam Xigmatek pano s yeni aldım Kasayı. Problem olur mu? Bu sıcaklıklar odam aşırı sıcak bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hotspot mı 80 derece? Değilse hotspot muhtemelen 90 95 derecelerdedir. Bakım yapmanızı öneririm.

Kartı aldığımda testte 73-74 derece, hot spot 87 dereceydi. Eve gelince odamın sıcak olduğunun farkındayım, 80-81 sabit bir şekilde kaldı. Fanları 2000 RPM'e getirdim, şu an 65 derece falan. Sorunu bu şekilde çözdüm.
Normal gibi, kartın bakım zamanı geldi mi?

Odan sıcaksa ve termal bakım zamanı geldiyse bu sıcaklıklar gayet normal seviyede. Üstelik yüksek ayarlar ve yüksek çözünürlükte oynuyorsun.

Hotspot mı 80 derece? Değilse hotspot muhtemelen 90 95 derecelerdedir. Bakım yapmanızı öneririm.

Kartı aldığımda testte 73-74 derece, hot spot 87 dereceydi. Eve gelince odamın sıcak olduğunun farkındayım, 80-81 sabit bir şekilde kaldı. Fanları 2000 RPM'e getirdim, şu an 65 derece falan. Sorunu bu şekilde çözdüm.

Çözüm

Fanların ömrü kısalır o şekilde. İçi önceden açıldıysa bakım yapın derim. Ama açılmadıysa gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…