RTX 3070 Ti sistem için monitör önerisi

Iuciferr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, FPS oyunları oynuyorum ve 60 Hz monitörüm var ve çok can sıkıcı durumlar yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

3070 Ti 12400F monitör önerisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam monitörü ne amaçla kullancağınız önemli, eğer sadece rekabetçi oyun falan oynuyorsanız 1080p240hz bakabilirsin. Bütçeni bilmediğimizden...
Şahsen ben o makineye 1440p165hz alırdım.

@QTV @pawEn @Elegant Lotus da
Bütçe 5000-5500 Arası ve 1080P istiyorum panel fark etmez fps oyunları oynadığım için

2K 144Hz iyi olur ancak o kart 2K kartı olmaktan çıktı çıkacak. Ama 2K alırsanız ileride sistem yenilediğiniz zaman monitör dersiniz olmaz.

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? 3070 Ti'n hakkı 2K dır olmaktan çıktı da ne demektir?

Bütçe 5000-5500 Arası ve 1080P istiyorum panel fark etmez fps oyunları oynadığım için

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? 3070 Ti'n hakkı 2K dır olmaktan çıktı da ne demektir?
PttAVM'deki saticinin urunu olu pikselli. Niye o kadar ucuz diye sormayin.

8GB VRAM'ine dayanarak söylüyor bir yanlisim yoksa. Gelecekteki oyunlara 8GB VRAM yetmeyecek. Ayrica arkadas oneri yapmaya calismis. Begenmedim atmak niye? Size yardim etmeye calisiyor @QTV

3070 Ti ekran kartı 2K´dan çıkmaya başladı 8 GB VRAM sınırda resmen, 8 GB VRAM´i geçtim 2K´da saf kasta 60FPS zar zor veriyor. FSR veya DLSS ile bu dengelenebilir ancak FSR kalite bozuyor, DLSS ise 2.4 olduğu için tam anlamı ile yüksek FPS´lere çıkartmıyor. Yani dediğim gibi 2K´dan düşmeye başladı.

Alternatif olarak bu da olabilir.
24G2SP'nin saticilari hakkinda bir bilgim yok. Sorun yasamanizi istemem o yuzden daha guvenilir bir saticiya sahip (incehesap) 24G4X modelini tercihte edebilirsiniz. Bir tık daha kötü 24G2SP modelinden haberiniz olsun.

Alternatif olarak bu da olabilir.
24G2SP'nin saticilari hakkinda bir bilgim yok. Sorun yasamanizi istemem o yuzden daha guvenilir bir saticiya sahip (incehesap) 24G4X modelini tercihte edebilirsiniz. Bir tık daha kötü 24G2SP modelinden haberiniz olsun.
200Hz monitör öneremez misiniz 1080P 23 inç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı