RTX 3070 Ti sistem ne kadar eder?

Güncel fiyattan bakarsak, 30.000TL'yi rahat geçiyor fakat o fiyata kimse almaz.
Galahad 360 model soğutucu, gaming gecesinde 1200TL'ye, SanDisk Ultra 3D 500GB M.2 450-480 dolaylarına ve Samsung 860 EVO 500GB ise 500-600TL'ye düşüyor. PSU'yu güncel fiyatın bir tık aşağısına yine satamazsınız, kasayı ise güncel fiyatın bir tık altına verseniz de alacaklarını sanmıyorum. Kısaca tek tek satarsanız daha iyi olabilir.

Zaten indirimli fiyatlari bosver ikinci el fiyatlarindan en dusuk fiyatdan yazsan bile 27k yi geciyor. Bu sistemi suan ikinci el olarak toplamak en az 27 bin bunun icinde ssd ve tuf gaming olan bir kart modelini koymuyorum bile.

Zaten indirimli fiyatlari bosver ikinci el fiyatlarindan en dusuk fiyatdan yazsan bile 27k yi geciyor.
Hocam kafanızda bir fiyat varsa niye burada gereksiz polemik yaratıyorsunuz ki. İlana koyun alan olursa alır. Biz burada sadece kendi düşüncemizi yazıyoruz.
İstediğiniz gibi koyun fakat fiyat cezbedici görünmüyor, düşüre düşüre gidersiniz.
+1

Zaten indirimli fiyatlari bosver ikinci el fiyatlarindan en dusuk fiyatdan yazsan bile 27k yi geciyor. Bu sistemi suan ikinci el olarak toplamak en az 27 bin bunun icinde ssd ve tuf gaming olan bir kart modelini koymuyorum bile.
Kasım ayını bekler o fiyatların bir tık aşağısına da toplarım herhalde...Siz 25-26.000TL'den koyun. Sistem güzel, sıkıntı olan (Şahsi fikrim) o kasayı neden aldığınız ve içindeki PSU'yu güncel fiyata satamayacak olmanız, PSU 750-850TL'den gider.

Yok 50.000 eder o sistem.
Şu iki sistemden birini alırım, çok daha mantıklı. En azından sıfır olurlar. 2-3 bine özelleştiririm, 2-3 bin de monitöre ayırırım. Neredeyse aynı hesaba geliyor.

İkinci sistem daha mantıklı geldi. Toplama hiç almam fakat alacak olsam ikinci...Anakartı, SSD'yi ve sıvı soğutmayı değiştirmek isterdim. Hep aynı şeyi yapıyorlar, ekran kartını koyup diğer bileşenleri Allah ne verdiyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…