RTX 3070 Ti vs. RX 6800 XT

Dedigim gibi cok az o tarz programlar kullanirim ikisi de bu konuda bana yeter. Kullanacagim zamanda cok karmasik seyler olmaz zaten. O yuzden kistas almak dogru degil sanirim.

Oyun performanslarına bakabilirsiniz benim ama benim tavsiyem RX 6800 XT olacaktır ama NVIDIA olsun diyorsanız da üzmeyecektir karar sizin.
 
Monitör çok güzel eğer kronik sorunu yoksa. RAM çok güzel indirimde almadıysanız alın derim. Diğer parçalar ile ilgili bir şey söylemeyeceğim fakat ekran kartında NVIDIA daha yakın amacınıza. 13 bin lira civarına 3070 bulur keyfine bakarsınız diyorum. Daha üst seviye isterseniz indirim takip edip 3080 alınabilir.

İlk basta bende 3070 dusumdum fakat uzun surelere yakin kullanacagim sanirim bu bilgisayari o yuzden bir tik daha ustlere cikmayi dusundum ilerisi icin. Ayrica RAM de bahsetmisken henuz almadim ancak alacagim bugün yarin. Single olarak satiliyor linktekiler bunlari 4 adet adet alip kullanmak sıkıntı yaratir mi? Cok fazla bilgi var o konuda size de danismak istedim.
Oyun performanslarına bakabilirsiniz benim ama benim tavsiyem RX 6800 XT olacaktır ama NVIDIA olsun diyorsanız da üzmeyecektir karar sizin.

Teşekkür ederim
 
Eğer işin içinde render mevzusu varsa, çok net bir şekilde NVIDIA sizin tercihiniz olmalı. AMD güçlü ürünler üretse de yazılım konusunda halen kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.
 
Merhaba. Yeni bir PC olusturmaya calisiyorum. Sectim islemci 12600K, anakart olarak da Z690-P dusunuyorum. (alternatiflari onerebilirsiniz). Ekran karti kaldi secemedigim. Bu iki ekran karti su an icin asagi yukari ayni fiyatlardalar, hangisini önerirsiniz?



Ayrica son attigim linkte Swift ve merc olmak uzere iki modeli var ikisi de ayni fiyat bunlarin farki nedir? Hangisi tercih edilmeli?
 
Render ana odak degilse, daha cok kodlama ve oyun isin icinde olacaksa kesinlikle 6800XT oneririm. 2K monitor secimi yapmissiniz, RTX 3070 ve 3070 Ti'da 8GB VRAM sikinti cikariyor 2K cozunurlukte.
 
Render ana odak degilse, daha cok kodlama ve oyun isin icinde olacaksa kesinlikle 6800XT oneririm. 2K monitor secimi yapmissiniz, RTX 3070 ve 3070 Ti'da 8 GB VRAM sıkıntı cikariyor 2K cozunurlukte.

Anladim cok teşekkür ederim cuma gunu İncehesap indirimini bekleyecegim denk getirebilirsem 6800XT alirim gibi
 

Geri
Yukarı