RTX 3070 ve Ryzen 2600 sistem BF1'de 80-90 FPS değerleri normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Sadece R3 serisi ve R5 2000 serisi için stok soğutucu iyi. Bende R5 3500X var boşta 50 derece.

Bende Ryzen 5 3500 var. Kısa bir süre stok soğutucusuyla kullandım. Max kaç dereceye çıkar bilmem çünkü dediğim gibi çok kısa bir süre kullandım 1 hafta kadar falan, ancak bu sürede bile 70-71 dereceleri gördüm. Sonrasında 250-300TL'lik bir işlemci soğutucu kullanmama rağmen işlemciye yük bindiğinde bile Max 62-63 derece gördüm onun dışında 60'ı görmedim bile oyunlarda. Cylon 4F kullandım. Sıvı soğutma ile püfür püfür olurdu. Kısaca demeye çalıştığım oldukça ucuz bir işlemci soğutucu bile stok soğutucudan daha iyi.

Bende Ryzen 5 3500 var. Kısa bir süre stok soğutucusuyla kullandım. Max kaç dereceye çıkar bilmem çünkü dediğim gibi çok kısa bir süre kullandım 1 hafta kadar falan, ancak bu sürede bile 70-71 dereceleri gördüm. Sonrasında 250-300TL'lik bir işlemci soğutucu kullanmama rağmen işlemciye yük bindiğinde bile Max 62-63 derece gördüm onun dışında 60'ı görmedim bile oyunlarda. Cylon 4F kullandım.

Benim Corsair Spec Delta kasanın fan ayarı bozuldu bir de üstüne. %100 fanın altında çalışmıyor. Azaltma ayarı yok. Öyle bu aptal kasayla baş başa kaldım.

PC benim değil bir arkadaşın, ayrıca ona yetersiz olduğunu söyledim ama RX480'in niye daha düşük FPS aldığını açıklayamadım
Yok mu bir düşünceniz? RTX3070'i taktıktan sonra arkadaş RX480'i takmış ve eskiden 60-80 alırken şuan 30-60 arası FPS alıyormuş. Ayrıca eskiden RX480 ile 60-80 FPS alırken RAM'i de 8 GB'imiş. Yeni PSU ve bir 8GB'lik RAM daha taktığında 30-60 civarına düşmüş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı